Landal Duc de Brabant: tips, aanbiedingen en korting

Landal Duc de Brabant is het ideale vakantiepark voor de natuurliefhebber in het fraaie Land van de Hilver. Waarom? Lees verder…

Inrichting vakantiehuis Duc de Brabant

Landal Duc de Brabant: wandelen en fietsen door natuurschoon

Landal Duc de Brabant is de ideale uitvalsbasis om te genieten van de mooie Brabantse natuur.

In het zuiden van Noord-Brabant liggen de natuurgebieden van de Kempen en het Land van de Hilver. Dit is een fraaie streek met oude bossen. Maar ook landbouwgebieden en heidegronden bepalen hier het landschap. Vul dat aan met de gezellige Brabantse kerkdorpjes en de plek om te genieten is geboren.

Te midden van al dit moois ligt Landal Duc de Brabant bij Tilburg. Fietsers en wandelaars kunnen in deze streek prima uit de voeten.

Mooi park in authentieke omgeving

Landal Duc de Brabant

Ook het vakantiepark zelf is perfect voor mensen die van buitenactiviteiten houden.

Op Landal Duc de Brabant is onder andere een openluchtzwembad met een zonneterras en een afzonderlijk bad voor kinderen. Actief bezig zijn kan verder op het multifunctionele sportterrein, rond de tafeltennistafel of op de jeu-de-boulesbaan. Voor de kinderen heeft het vakantieresort een speeltuin en speelweide.

De lege maag kan worden gevuld bij de ontbijtwinkel, het café-restaurant of de afhaal- en snackshop. Maar het is natuurlijk nog leuker om gebruik te maken van de barbecue en je eigen maaltijd buiten klaar te maken.

Van eenvoudige tot extra luxe huisjes op Landal Duc de Brabant

Luxe vakantiehuizen Duc de Brabant

Je kunt bij Landal Duc de Brabant kiezen uit 148 comfortabele en vrijstaande vakantiehuizen. Deze staan op grote percelen, zodat je rond je vakantieadres alle ruimte hebt. Heel bijzonder is het 2-persoonsloghome, dat aan de rand van het vakantiepark in het Kempenbos staat. Deze zijn helemaal gemaakt van hout en zijn van alle gemakken voorzien.

Verder zijn er woningen voor vier, zes en tien of meer parkgasten. Hieronder bevinden zich ook bungalows voor mindervaliden. Er zijn ook diverse 4-persoonshuisjes met een overdekte veranda en een jacuzzi in de tuin.

Er zijn verschillende vakantiehuizen die geschikt zijn voor 10 personen.

Gevarieerde dagjes uit rond Landal Duc de Brabant

Handige tips, adres en ligging Landal Duc de Brabant

Zoek je een andere vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je nog veel meer informatie over deze mooie vakantieparken voor een dichtbijvakantie. Op onze speciale pagina over Landal in Noord-Brabant vind je ook veel handige informatie.

Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen en korting voor last minutes.

Adres: Landal Duc de Brabant
Westelbeersedijk 6
5087 TK Diessen-Baarschot

Telefoon: +31-(0)13 504 15 67

Op de kaart zie je de ligging van Landal Duc de Brabant en andere vakantieparken van Landal Greenparks in de omgeving.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen