Waar vind ik een goedkope vakantie in België? Wij vonden het antwoord!

Zoek je een goedkope vakantie in België? Met deze handige tip kun je de prijzen vergelijken voor een goedkope vakantie in België met de beste aanbiedingen. Naar de tip….

D-reizen goedkope vakanties België

Prijzen vergelijken voor een goedkope vakantie in België?

Het aanbod vakanties naar België is  groot en daarom is het best lastig om snel een mooie aanbieding voor een vakantie of stedentrip in België te vinden.  Wij geven je handige tips waarmee je snel de prijzen kunt vergelijken voor een goedkope vakantie in België.

D-reizen profileert zich steeds meer als “Dé vakantie-vergelijker“. Maar wij wilden wel eens weten of dat ook inderdaad klopt en gingen op onderzoek uit.  D-reizen is niet vergelijkbaar met reisaanbieders zoals Thomas Cook, De Jong Intra, TUI enzovoorts.  Dé vakantie-vergelijker is al meer dan 50 jaar een reisbureau met nu al meer dan 200 winkels in Nederland. Op de website kun je nu inderdaad heel makkelijk vakanties vergelijken in België en direct boeken.

In dit artikel vertellen wij je er meer over en bekeken het aanbod van D-reizen naar België voor de vakantiethema’s:

Goedkope autovakanties België vergelijken.

Tips goedkope vakantie in België

België is een heerlijke bestemming voor een autovakantie. Van de Belgische kust tot aan de Ardennen vind je overal gemoedelijke vakantiegebieden, dorpen en steden waar het goed toeven is. De Belgische bevolking is heel aardig en in de horeca weten ze de gasten goed te verwennen.

Ons buurland België leent zich dan ook voortreffelijk voor een lang weekend of een paar dagen er tussen uit. Kies voor de fraaie natuur in de Belgische Ardennen of een van de andere streken. Je zult verrast worden door een mooie omgeving waar je fantastische kunt wandelen, fietsen en vooral genieten.

Met de auto is dit mooie vakantieland in een paar uur te bereiken dus ook voor een kort trip van bijvoorbeeld 2 of 3 dagen is het een goede keus. Er zijn ook genoeg mogelijkheden voor een goedkope vakantie in België.

De aanbiedingen van D-reizen zijn vooral handig omdat je kunt sorteren op prijs en dus heel snel een goedkope vakantie in België kunt vinden. Je kunt het hier zelf uitproberen

Prijzen vergelijken Stedentrips België

Prijzen vergelijken goedkope stedentrip D-Reizen

Als je een goedkope stedentrip naar België wilt scoren dan loont het de moeite om te zoeken op de website van D-reizen want je kunt er kiezen uit veel aantrekkelijke aanbiedingen naar:

  • Antwerpen
  • Brussel
  • Brugge
  • Gent

Afhankelijk van de periode kun je ook vaak nog kiezen uit andere steden in het binnenland of aan de kust. Je verblijft in goede hotels waarbij je zelf eenvoudig kunt kiezen uit het aantal sterren of je keuze laten bepalen door de beoordelingen van eerdere gasten van D-reizen.

Nieuwsgierig? Je kunt het hier zelf uitproberen.


© foto’s en tekst eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen