Waar vind ik een goedkope vakantie in Nederland? Met deze tips!

Voor een weekendje weg, een vakantie of een stedentrip in Nederland is er enorm veel keus. Het vergelijken van prijzen voor een goedkope vakantie in Nederland is dus best lastig.  Maar deze tip helpt je verder…

Prijzen vergelijken goedkope vakantie in Nederland

Prijzen vergelijken voor een goedkope vakantie in Nederland?

Wil je er even een paar dagen tussenuit of gewoon wat langer genieten in eigen land? Het zoeken naar de beste aanbieding kan dan best lastig zijn. Vaak moet je allerlei websites raadplegen en zie je dus niet de prijzen en beste aanbiedingen bij elkaar. In dit artikel helpen wij je met handige tips waarmee je snel de prijzen kunt vergelijken voor een goedkope vakantie in Nederland.

Wij wilden wel eens weten of D-reizen ook inderdaad doet wat ze in allerlei campagnes en op de eigen website belooft.  D-reizen is niet vergelijkbaar met reisaanbieders zoals Thomas Cook, De Jong Intra, TUI enzovoorts. D-reizen profileert zich namelijk steeds meer als “Dé vakantie-vergelijker met al meer dan 200 eigen reiswinkels in Nederland.

Wij ontdekten dat op de D-reizen website vakanties vergelijken in Nederland inderdaad snel en handig werkt. In dit artikel vertellen wij je er meer over. Wij bekeken ook meteen het aanbod van D-reizen in Nederland voor deze thema’s:

Autovakanties in Nederland vergelijken.

Goedkope autovakantie in Nederland

Als je lekker in eigen land met vakantie wilt of er een paar dagen of een lang weekend tussenuit wilt dan  is dat om een aantal redenen een goed idee:

  1. vakantie in eigen land hoeft niet duur te zijn
  2. je hebt geen lange reistijden dus kunt langer van je vrije tijd genieten
  3. Nederland heeft heel veel te bieden, soms veel meer dan je denkt.

Bij D-reizen vind je dan ook een heel divers aanbod van autovakanties in eigen land. Kies bijvoorbeeld uit een paar dagen aan zee of bijvoorbeeld op de Waddeneilanden. Deze zijn in elk seizoen prachtig en zijn het absoluut waard om er eens naar toe te gaan.  De Zeeuwse kust is ook altijd een topbestemming, net zoals trouwens de stranden van Noord- en Zuid-Holland.

Hou je van natuur, wandelen of fietsen? Dan is onze tip om eens naar Noord-Brabant te gaan maar de Veluwe, Drenthe, Overijssel en het fraaie Zuid-Limburg zijn ook absolute aanraders. En in al deze mooie vakantiegebieden in Nederland kun je via D-reizen aantrekkelijke aanbiedingen vinden.

Je vindt ze snel en handig omdat je kunt zoeken op streek en plaats. Maar je kunt ook sorteren op prijs waardoor je snel de beste aanbieding in Nederland kunt vinden. Je kunt het hier zelf uitproberen

Prijzen vergelijken Stedentrips Nederland

D-reizen stedentrips

De website van D-reizen is ook handig als je eens een leuke stad in Nederland wilt bezoeken. Je kunt namelijk ook heel snel op plaats of streek zoeken.  Wil je bijvoorbeeld naar Groningen? Of liever naar Maastricht? Dan is het louter een kwestie van de plaatsnaam intikken om de beste aanbiedingen te zien.

Ook voor steden als Rotterdam, Amsterdam, Den Haag kun je op deze manier snel aanbiedingen vinden. Heb je een favoriete reisaanbieder? Selecteer deze dan bij het kopje Aanbieders en je krijgt alleen de aanbiedingen van jouw favorieten te zien.  Maar je kunt ook zoeken op bijvoorbeeld alleen logies en ontbijt of bijvoorbeeld half pension. Kies je voor gemak en comfort? Dan kun je ook makkelijk zoeken op all inclusive.

Al met al beoordelen wij de website van D-reizen als positief en is vooral het gebruiksgemak heel prettig. Natuurlijk is het ook heel handig dat je meteen de beste aanbiedingen voor een stedentrip te zien krijgt.

Nieuwsgierig? Je kunt het hier zelf uitproberen.


© foto’s en tekst eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen