Kras Vakanties Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Denemarken

Kras vakantiesKras vakanties voor de scherpste prijs!

Kras vakanties in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg?

Voor een dichtbijvakantie heeft Kras vakanties voor iedereen. Met z’n tweetjes, alleen of met een groep. Je profiteert bij Kras van een scherpe prijs en de kwaliteit van één van de grootste reisorganisaties in Nederland met een breed aanbod zoals:

Kras vakanties staan bekend om de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Kras vakanties zijn elk seizoen opnieuw een fraai en gevarieerd en worden aangeboden voor een scherpe prijs.

Bij de meeste georganiseerde Kras vakanties word je begeleid door enthousiaste en deskundige reisleiders die er voor zorgen dat je vakantie gesmeerd verloopt. De Kras reisleiders staan ook paraat om je ter plekke van handige tips te voorzien.

Wij laten je in dit artikel graag nader kennismaken met alle mogelijkheden van een Kras vakantie.

Kras vakanties met de bus

Kras busreizenDe Kras Busvakanties bieden een gevarieerd aanbod voor een dichtbijvakantie of stedentrip. Populaire stedentrips zijn er bijvoorbeeld naar Berlijn en Parijs.

Je kunt er ook voor kiezen om een mooie busexcursie te maken. Vooral naar Duitsland maar ook België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk zijn goed vertegenwoordigd.

Vooral de combinatie fiets/busreizen van Kras zijn de moeite waard.

De Kras vakanties met de bus wordt uitgevoerd met een comfortabele bus die deel uitmaakt van het modernste wagenpark van Nederland. Ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige reis en weten veel van de reisbestemming. Er zijn in Nederland meer dan 50 opstapplaatsen

Kras vakanties met de auto

Als je met de auto op vakantie wilt dan zijn de Kras autovakanties een goede keus.

Je vindt bij Kras vakanties met de auto die prima geschikt zijn voor een dichtbijvakantie. In Nederland heeft Kras zelfs een aanbod van meer dan 120 scherp geprijsde autovakanties.

EKras autovakantiesen gevarieerde en ruime keus is er verder naar Duitsland en Belgie. Luxemburg en Frankrijk zijn eveneens goed vertegenwoordigd waarbij je kunt kiezen uit een keur van accommodaties in de stad of juist midden in de natuur.

Of je nu kiest voor een weekendje weg, een stedentrip, actieve vakantie of bijvoorbeeld een autovakantie, bij Kras heb je altijd een super scherpe prijs.

Bijzonder in het programma met Kras vakanties vonden wij de culinaire reizen met arrangementen in toprestaurants in Nederland en België.

Hou je van wellness? Dan heeft Kras  een bijzondere selectie wellness-arrangementen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Tenslotte maken wij je graag attent op een bijzondere selectie theater- en musicalarrangementen inclusief hotelovernachting.

Actuele aanbiedingen Kras autovakanties

Kras riviercruises

Een vorm van vakantie die enorm in opkomst is zijn riviercruises. Kras vakanties met een comfortabele boot laten je het landschap op een heel andere manier ontdekken.

Kras riviercruissesKras riviercruises zijn inmiddels erg populair. Dat is niet zo verwonderlijk want zodra je aan boord stapt zorgt de bemanning voor een onvergetelijke vakantie.

En… een riviercruise is er voor iedereen dus absoluut niet alleen voor ouderen.  Integendeel! Steeds meer jongere mensen kiezen voor deze bijzondere manier van vakantie.

In Nederland liggen ruim 6000 kilometer bevaarbare waterwegen terwijl dat in heel Europa maar liefst 38.000 kilometer is.

De Kras vakanties met een riviercruise maken daar optimaal gebruik van met prachtige riviercruises in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wij ontdekten zelfs een riviercruise op de Rhône in Zuid-Frankrijk, maar dat is wat verder weg dan een dichtbijvakantie :-)

Kras riviercruises worden uitgevoerd met moderne schepen. Een bus- of vliegreis naar het vertrekpunt is bij de reissom inbegrepen en de reizen hebben een 100% vertrekgarantie.

Lees meer over de Kras riviercruises

Kras vakanties voor wandelaars en fietsers

Kras fietsvakantiesHou je van wandelen en fietsen?

Kras vakanties voor wandelaars en fietsers worden al vele jaren met succes georganiseerd en mogen zich verheugen in een hoge klantwaardering.

De Kras fiets- en wandelvakanties kun je met z’n tweetjes maar ook als groepsreis boeken. Voor singles heeft Kras zelfs speciale fiets- en wandelvakanties in het programma opgenomen.

Als je een georganiseerde fietsvakantie via Kras boekt kun je naast de populaire Gazelle toerfiets nu ook de Gazelle E-bike met krachtige Bosch middenmotor huren.

Fiets je liever op je eigen fiets? Die kun je natuurlijk met de auto zelf meenemen maar ook met de Kras fietsbusreizen kun je je eigen fiets meenemen. De wandel- en fietsvakanties van Kras nemen je mee naar verrassende plekjes in Nederland, Duitsland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk èn Denemarken.

De georganiseerde busreizen zijn compleet verzorgd en voor de groepsreizen is er reisleiding aanwezig. Met deze Kras Vakanties ben je er van verzekerd dat je de mooiste fiets- en wandelroutes ontdekt en voor een scherpe prijs je Kras vakantie boekt.

Bekijk de Kras wandel- en fietsvakanties

 Kras Singlereizen

Als je alleen bent en op een ongedwongen manier op vakantie wilt dan tippen wij om eens te kijken bij de Kras vakanties voor singles.

Kras singlereizenDe Kras singlereizen zijn er speciaal voor singles in de leeftijdsgroepen van 30-45 jaar en 40 – 55 jaar die met een groepsreis willen genieten van een vakantie maar niet alleen op reis willen.

Over het algemeen heb je met een Kras singlereis een kamer voor je alleen.

Kras biedt voor singles een mooie oplossing met een gevarieerd aanbod vakanties waarbij tal van activiteiten op het programma staan.

Kies bijvoorbeeld uit een trendy stedentrip naar Berlijn of Kopenhagen of ga op zeilzwerftocht in Zeeland.

Er zijn ook fiets- en wandelvakanties voor singles en excursiereizen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het zijn stuk voor stuk singlereizen waarbij je leuke ervaringen kunt delen met reisgenoten èn het is een ongedwongen manier van vakantie vieren.

De Kras vakanties met singlereizen zijn groepsreizen uitsluitend voor singles èn met een complete verzorging maar toch voor een scherpe prijs. Ontdek meer…

Kras reizen worden uitgevoerd met de zekerheid van SGR, het Calamiteitenfonds en de voorwaarden van de ANVR. Busreizen van Kras worden uitgevoerd met comfortabele bussen met deskundige chauffeurs conform het veiligheidskeurmerk van SKTB

© foto’s en beeldmateriaal Kras en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen