Prijs vergelijken vakantie in Nederland, België en Duitsland

Ben je op zoek naar een dichtbijvakantie of stedentrip in Nederland, België of Duitsland en wil je de prijs vergelijken? Dan is dat vaak een hele zoektocht en kost het je veel tijd. Hoe pak je dat slim aan en voorkom je dat je veel tijd moet besteden om de beste aanbieding te vinden? Er is een oplossing voor.

Vakantie in de Moezel

Prijs vergelijken voor een stedentrip of vakantie in Nederland, België of Duitsland?

Check Dé vakantie-vergelijker »

Het enorme aanbod dichtbijvakanties maakt het er niet makkelijker op om de juiste aanbieding te vinden voor een stedentrip of een kort vakantie in Nederland, België of Duitsland. Dus zijn wij op zoek gegaan naar een handige manier om toch de beste aanbieding te vinden.

Als je moet zoeken in het enorme aanbod van alle reisorganisaties en op websites waar dichtbijvakanties worden aangeboden ben je al snel veel tijd kwijt om een leuke en betaalbare vakantie of stedentrip te vinden. Prijsvergelijkers zijn er genoeg maar ook dan wordt je vaak doorgestuurd naar reisorganisaties waar de prijsvergelijker een relatie mee heeft en misschien niet alle merken vergelijkt.

Met D-reizen ligt het anders. Naast de 230 reisbureaus is de compleet vernieuwde website van D-reizen superhandig om prijzen te vergelijken voor een vakantie in bijvoorbeeld Nederland, België en Duitsland. Bijkomend voordeel is ook dat D-reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR zodat je boeking en (aan)betaling verzekerd zijn.

Maat wat heeft D-reizen dan extra te bieden ten opzichte van traditionele prijsvergelijkers in de reisbranche?  We zetten een aantal unieke punten op een rij die de Prijsvergelijker van D-reizen onderscheidt in vergelijking met anderen:

 • De garanties van ANVR en SGR
 • er worden vakanties en stedentrips van 150 aanbieders vergeleken
 • D-reizen is al meer dan 50 jaar een vertrouwde naam in Nederland
 • In de loop der jaren heeft D-Reizen al meer dan 1 miljoen klanten geholpen.
 • De 230 reisbureaus en het Call Center geven de mogelijkheid tot persoonlijk contact.

Reden genoeg dus om de website en het totale aanbod voor een DichtbijVakantie via D-reizen te bekijken. Wij hebben ze ook gevraagd welke landen voor een korte vakantie het meest geboekt worden. Dit zijn:

Dé vakantie-vergelijker D-reizen voor een dichtbijvakantie of stedentrip?

Prijs vergelijken stedentrip

Om op een goede manier prijzen te kunnen vergelijken is allereerst een goed werkenden en vooral handige website nodig.  De nieuwe website van D-reizen voldoet hier wat ons betreft volledig aan.

Op de homepage kun je met een simpele zoekmodule je bestemming intikken, de vertrekdatum en reisduur, het aantal personen en of je met de auto of het vliegtuig wilt. Dat laatste is vooral handig voor populaire bestemmingen zoals Berlijn of een mooie stad zoals Kopenhagen in Denemarken en natuurlijk Parijs!

Als je de gegevens hebt ingevuld klik je op zoeken. In het volgende scherm zie je dan meteen alle beschikbare reizen. Je kunt dan ook meteen extra selecties maken en dat is superhandig. Zoals bijvoorbeeld:

 • de luchthaven waar je wilt vertrekken
 • welke reisaanbieders
 • type accommodatie
 • logies of logies/ontbijg etc (bij hotels en pensions)
 • allerlei faciliteiten
 • het aantal sterren
 • ligging (bijvoorbeeld vlakbij trein/metro/bus, winkels, uitgaan etc.) Een handige optie!

Heb je de keus gemaakt? Dan zie je meteen alle aanbiedingen die je dan ook weer kunt sorteren op prijs, meest geboekt, aantal sterren en de waardering van eerdere klanten van D-reizen. Als je dan een aanbieding selecteert zie je direct alle bijzonderheden, de actuele prijzen en de klantwaarderingen.

De klantwaarderingen vonden wij extra waardevol omdat ook het soort reisgezelschap er bij staat, zoals bijvoorbeeld met een partner, een groep of een vriend/vriendin. De leeftijdsklasse staat er ook nog eens bij waardoor je nog meer inzicht krijgt of de aanbieding iets voor je is.

Check de Vakantievergelijker »

Extra aanbiedingen en korting

Prijs vergelijken vakanties in Nederland, Belgie of Duitsland

Als je een vakantie of een stedentrip boekt dan is vergelijken van prijzen op deze manier heel prettig.

Maar het is natuurlijk pas echt leuk als je er een superscherpe aanbieding mee scoort. Dat hebben ze bij D-reizen ook goed begrepen omdat bij een accommodatie, stedentrip of compleet verzorgde reis ook een handig kopje Voordelen/Kortingen staat. Je ziet daar met één oogopslag welke kortingen er van toepassing zijn:

 • kinderkorting met het percentage en voor welke leeftijden
 • vroegboekkorting met het het percentage en de voorwaarden
 • gratis nachten, bijvoorbeeld 3=2 of 6=5 je ziet ook meteen voor welke periodes dat geld.

Ook staan er bijzondere voorwaarden. Bepaalde kortingen zijn namelijk niet in combinatie te gebruiken maar dat staat dan heel duidelijk aangegeven.

Ook heel handig is het prijsoverzicht. Daarin wordt met groen aangegeven wat een scherpe prijs en aanbieding is. De overige prijzen staan dan in het blauw. Heel overzichtelijk en in deze vorm zijn wij het nog niet eerder tegengekomen.

Al met al biedt de website van D-reizen nu veel opties om een scherpe prijs te vinden voor een dichtbijvakantie of een stedentrip in Nederland, België en Duitsland.

Check het hier zelf.


© foto’s en tekst eRCeeMedia B.V.

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen