Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad: tips, aanbiedingen en korting

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad ligt tussen Breskens en de Belgische grens vlakbij de prachtige kust van Zeeuws-Vlaanderen. Ideaal dus voor een strandvakantie. Lees meer…

Aanbiedingen, korting en last minutes Landal Resort Nieuwvliet-Bad

Landal Strandresort Nieuwvliet-Bad Zeeuws-Vlaanderen

Landal Strandresort Nieuwvliet-Bad ligt op loopafstand van het strand en is een prima bestemming voor een lekker lang weekend, midweek of vakantie in Zeeland.

Aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen vind je de meest zuidelijk gelegen stranden van Nederland. Vanwege het prachtige landschap, de gemoedelijke sfeer en de goede verblijfsmogelijkheden is deze streek een drukbezochte vakantieregio.

Op enkele minuten van het strand ligt Landal Strandresort Nieuwvliet-Bad. Het Landal vakantiepark valt op door zijn uitgebreide keuze vakantiehuizen en het kindvriendelijke karakter.

Rustig vakantiepark in gastvrije omgeving

Er zijn diverse voorzieningen voor de jongste gasten van het resort.

Zo bevindt zich bij de ingang een 110 vierkante meter grote speelzolder. Kinderen kunnen zich er urenlang vermaken. Verder zijn er:

 • een zwembad met peuterbad,
 • waterspeeltoestellen,
 • een trekvlot
 • en andere speelattributen op het terrein.

Wie meer van de fraaie omgeving wil zien kan fietsen huren voor een mooie tocht.

Vakantiehuizen Landal Strandresort Nieuwvliet-Bad

Landal Strandresort Nieuwvliet-Bad

Landal Strandresort Nieuwvliet-Bad heeft een centraal gelegen waterpartij waar de 179 comfortabele vakantiebungalows omheen liggen.

Er zijn vrijstaande en geschakelde vakantiehuizen voor 4 tot 12 personen. Je kunt kiezen uit ‘Comfort’,  ‘Luxe’- en zelfs ‘Extra Luxe’-bungalows. Er zijn verder verschillende uitvoeringen van de vakantiehuizen zoals:

 • herenboerderij,
 • boerderijwoning,
 • boomgaardbungalow,
 • dijkwoning,
 • kreek- en speciale kinderwoningen

Voor grote gezelschappen is er zelfs een 22-persoonsboerderij die vanwege de omvang ideaal is voor grote gezelschappen of bijvoorbeeld een familiereünie.

Landal Strandresort Nieuwvliet-Bad is verdeeld in meerdere hofjes waaraan de huizen staan. Elk hofje heeft zijn eigen parkeergelegenheid, zodat je de auto altijd in de buurt van je huisje kwijt kunt. Het vakantiepark is overigens geheel rookvrij, en per woning worden maximaal twee huisdieren toegelaten.

Wat te doen bij Landal Strandresort Nieuwvliet-Bad?

 • Vlak bij het vakantiepark ligt speelboerderij Pierewiet, waar kinderen in het zomerhalfjaar kunnen klimmen, skelteren, knutselen en ravotten in de binnen- of buitenspeeltuin
 • Op een steenworp afstand van het strand vind je manege Hippo d’Or Nieuwvliet, die paardrijlessen en strandritten onder begeleiding aanbiedt
 • Baangolfen kan op het 6.402 meter lange 18-holesterrein van golfclub Oostburg bij het gelijknamige plaatsje
 • Een leuk uitstapje voor jong en oud is een dagje naar het recreatiecentrum De Toversluis in Sluis, waar een binnenkermis en casino zijn en je kunt er lasergamen en bowlen
 • Het gezellige Sluis ligt op circa 9 kilometer

Landal Resort Nieuwvliet-Bad voor een gezinsvakantie

Handige tips, adres en ligging Strandresort Nieuwvliet-Bad

Zoek je een andere vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je nog meer informatie over deze mooie vakantieparken voor een dichtbijvakantie. Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen en last minutes.

Adres: Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad
Baanstpoldersedijk 4
4504 PR Nieuwvliet

Telefoon: +31-(0)117 40 77 00

Op de kaart zie je de ligging van Landal Strandresort Nieuwvliet-Bad en andere vakantieparken van Landal Greenparks in Zeeland.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen