Korting en aanbiedingen TravelBird stedentrips

Met deze tips  voor een TravelBird Stedentrip bespaar je op je budget voor andere leuke dingen! Lees meer…

Travelbird Stedentrips Parijs, Berlijn, Brussel, Kopenhagen e.aActuele aanbiedingen TravelBird

Goedkope Stedentrip? TravelBird Stedentrips!

Als je op zoek bent naar een goedkope stedentrip dan is ons advies: kijk eens naar de TravelBird Stedentrips!

Waarom? Omdat TravelBird een enorm aanbod leuke stedentrips heeft voor een dichtbijvakantie en meestal net even iets anders dan bij andere reisaanbieders. Dat was voor ons aanleiding om de stedentrips van TravelBird eens nader te bekijken.

Al snel kwamen wij tot de conclusie dat er voor een lang weekend of een korte vakantie bijzonder leuke aanbiedingen te vinden zijn voor een schappelijke prijs. De aanbiedingen variëren van stedentrips met kinderen tot een romantische trip met z’n tweetjes. Je kunt ook kiezen uit een budget hotel of een luxe vier- of vijfsterren hotel met wellnessruimtes

Korting stedentrip Travelbird

Korting TravelBird Stedentrips

De hamvraag is en blijft natuurlijk wat kost het?

Allereerst is dat uiteraard afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en je budget maar wij kwamen in elk geval tot de conclusie dat je voor een TravelBird Stedentrip niet teveel betaalt. Diverse aanbiedingen die wij vergeleken met andere reisaanbieders en zelfs de aanbiedende hotelketens lagen bijna 20% lager bij TravelBird.

Neem bijvoorbeeld Parijs. Een stedentrip bij TravelBird boek je al vanaf circa € 30 per persoon in plaats van € 62. Dat is een voordeel van bijna 54%, maar dat was dan ook een lastminute met vertrek binnen een paar dagen.

Waarom vermelden wij geen prijzen en vergelijkingen?

Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen maar DichtbijOpVakantie is geen vergelijkingsite zoals er al zoveel zijn. En je zult altijd zien dat, als wij een paar mooie aanbiedingen hebben gevonden, deze niet meer geboekt kunnen worden.

Wij raden je gewoon aan om op de supereenvoudige website van TravelBird naar een stedentrip te zoeken. Je ziet dan meteen wat de prijzen zijn. Laat je niet afleiden door lage prijzen omdat de boekingskosten en toeristenbelasting de prijs nog iets verhogen. Maar zelfs dan is het heel vaak echt goedkoop. Wij vonden zelfs aanbiedingen met kortingen van meer dan 60%!

We zullen het je makkelijk maken door in dit artikel diverse links te vermelden waarmee je meteen de betreffende aanbiedingen kunt zien.

Actuele aanbiedingen TravelBird Stedentrips

Stedentrips Frankrijk met Travelbird

Stedentrips Frankrijk
Parijs is natuurlijk dé bestemming voor een stedentrip in Frankrijk.

Maar heb je al eens aan Lille gedacht? Deze supergezellige stad in het noorden van Frankrijk ligt maar op circa twee uur met de auto vanaf Breda. Bij TravelBird kun je uit meerdere stedentrips naar Lille kiezen. De goedkoopste vonden wij al voor iets minder dan € 50 per persoon in een centraal gelegen hotel in Lille (1 nacht).

Voor een stedentrip naar Parijs  zijn er tal van leuke aanbiedingen. Kies bijvoorbeeld uit een romantische trip voor twee of ga voordelig met het hele gezin. Liever een luxe hotel met z’n tweetjes? Ook dat kan met de TravelBird Stedentrips die je overzichtelijk bij elkaar vindt.

Meer stedentrips van TravelBird

Travelbird Stedentrips

Naast de populaire stedentrips naar Frankrijk heeft TravelBird ook leuke aanbiedingen en bijzondere stedentrips in Denemarken. Voor een dichtbij stedentrip tippen wij vooral de prachtige stad Kopenhagen waar je bij TravelBird kunt kiezen uit meerdere stedentrips, zelfs in combinatie met de mooie plaats Århus.

Dichterbij huis zijn de stedentrips in België. Ook hier is er een ruime keus naar de bekende steden zoals Brussel, Brugge, Antwerpen en Gent. Maar ook voor gezellige en oude plaatsen Mechelen en Leuven kun je  een stedentrip boeken.

Duitsland is van oudsher een populair bestemming voor een weekendje Berlijn maar als je iets anders wilt dan is er bij deze reisaanbieder een ruime keus naar bijvoorbeeld: Düsseldorf, Aken, Hamburg en München. Deze laatste stad is in de winter extra leuk en goed te combineren met een paar dagen skiën. Op 50 kilometer vind je er skigebieden met fraaie pistes.

Tenslotte noemen wij nog de stedentrips in eigen land. Voor een stedentrip in Nederland kun je kiezen uit meer dan 15 bestemmingen! Natuurlijk de toppers zoals Maastricht en  Amsterdam.

Maar ook Den Haag / Scheveningen, Rotterdam, Leeuwarden, Breda, Leiden, Delft, Deventer, Alkmaar, Haarlem, Zwolle, Arnhem en Nijmegen staan op het programma. Stuk voor stuk mooie Nederlandse steden voor een paar gezellige dagen! Je vindt ze hier.

Meer stedentrip tips

Dit zijn op DichtbijOpVakantie ook veel gelezen tips over stedentrips:

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Landal Greenparks heeft voor 2018 weer prachtige aanbiedingen voor de nazomer, herfstvakantie, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw 2018. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De Last Minute korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%.

Bekijk de actuele last minutes »