Vakantiehuizen in Nederland voor een dichtbijvakantie

Tip » Met meer kenmerken kun je extra selecties maken zoals: internet, open haard, vaatwasser, whirlpool, sauna, afgesloten terrein, zwembad etc. Met onze superhandige zoekmodule maak je handige selecties voor de beste aanbiedingen. Selecteer de  aankomstdatum èn reisperiode en je ziet meteen welke vakantiehuizen in Nederland nog te huur zijn.

Voordelige Vakantiehuizen in Nederland

Op DichtbijOpVakantie vind je een enorm aanbod vakantiehuizen in Nederland en altijd voor de beste prijs! Sinds 2011 is DichtbijOpVakantie.nl officieel partner van TUI Villas

Je kunt bij ons een vakantiehuizen in Nederland of een vakantiepark vinden voor een mooie dichtbijvakantie.

Binnen enkele seconden vinden wij een vakantiehuis of vakantieparken van bekende merken zoals Belvilla, HappyHome, Topic Travel, Interhome, Novasol maar ook van particulieren. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail van onze partner atraveo.

De afhandeling van de reservering met de verhuurder wordt door TUI Villas verzorgd. Je hebt dus geen rompslomp en alles verloopt via atraveo. Bij de beschrijving van de huizen zie je meteen door wie het vakantiehuis wordt verhuurd en hoe de garantie van de (aan)betaling is geregeld.

Meer informatie over atraveo

TUI Villas is met ruim 280.000 vakantiehuizen één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in Europa. atreveo is de vakantiehuidenmarkt van TUI.

De helpdesk van atraveo staat bekend om haar goede en vriendelijke service en is 7 dagen in de week bereikbaar (ook telefonisch).

TUI Villas heeft een unieke What You See is What You Get garantie.  Wijkt de geboekte accommodatie af van de werkelijkheid? Klopt er onverhoopt ter plekke iets niet? Dan neemt atraveo zonder probleem het contact met de eigenaar van je over. Een geruststellende gedachte!

Meer info over deze 2 unieke garanties vind je telkens bij de beschrijving per accommodatie.

Vakantiehuizen in Nederland

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen