Pharos Reizen van ANWB autovakanties, fietsreizen, rondreizen. Ook met kinderen!

Pharos Reizen van ANWB heeft een aantrekkelijk aanbod autovakanties, rondreizen, fietsvakanties, stedentrips en avontuurlijke gezinsvakanties. Lees meer…

Pharos Reizen van ANWB autovakantiesLast minutes Pharos Reizen ANWB

Dichtbij vakanties Pharos Reizen van ANWB

Pharos Reizen van ANWB is dé specialist voor autovakanties en rondreizen met de auto.

Deze reisorganisatie staat ook bekend om de mooie en avontuurlijke vakanties met kinderen. Ook de fietsvakanties en stedentrips van Pharos Reizen zijn ideaal voor een bijzondere vakantie in of dichtbij Nederland.

Een aanrader voor de autovakanties van de ANWB vinden wij in elk geval deze handige thema’s op hun website:

Weet je al waar je naar toe wilt? Dan vind je met onderstaande links meteen de actuele aanbiedingen per land:

Rondreizen en Autovakanties met Pharos Reizen van ANWB

Rondreizen Pharos Reizen van ANWB

Bij Pharos Reizen van ANWB kun je autovakanties en rondreizen boeken.

Maar het aanbod is van deze specialist wel heel aantrekkelijk. Vooral op het gebied van autorondreizen heb je veel keus. Wij hebben eens gekeken naar de mogelijkheden voor een autorondreis tot circa 750 kilometer van de Nederlandse grens.

Ook waren wij nieuwsgierig naar autovakanties en rondreizen met kinderen.

Wij vonden mooie meerdaagse rondreizen met de eigen auto, maar ook veel “gewone” autovakanties in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Denemarken en Noord-Frankrijk.

Bijzonder vonden wij in elk geval deze rondreizen:

 • Familierondreis in Denemarken met bezoek aan Legoland®,
 • Ontdek Luxemburg, Vogezen en het Zwarte woud, “wereldreis dichtbij”,
 • Wijngaarden en droomstadjes in Zuid-Duitsland,
 • 7 daagse familierondreis Duitsland incl. meerdere diners en activiteiten,
 • Impressies van Normandië, 8-daagse rondreis.

Meer informatie en actuele aanbiedingen vind je op de website van Pharos Reizen.

Fietsvakanties bij Pharos Reizen van ANWB, ook met kinderen

Fietsvakanties Pharos Reizen van ANWB

Als je een fietsvakantie zoekt in Nederland, Duitsland, België, Noord-Frankrijk of Denemarken dan heeft Pharos Reizen van ANWB verschillende aantrekkelijke aanbiedingen.

Het leuke is dat je kunt kiezen uit fietsvakanties waarbij je in meerdere hotels verblijft. Het transport van je bagage naar het volgende hotel wordt dan elke dag voor je geregeld.

Pharos Reizen van ANWB heeft een handige indeling in 3 niveaus waarbij niveau 1 gemakkelijk en overwegend vlak is. Niveau 2 is niet echt moeilijk maar er zit wel af en toe een heuvel in en niveau 3 gaat over langere en steilere routes.

Met een fietsvakantie ben je elke dag actief bezig in de natuur en zie en ontdek je veel.

Er zijn ook fietsvakanties met kinderen waarbij de afstanden variëren van circa 20 to 45 kilometer per dag.  Er wordt dan uitgegaan dat kinderen ongeveer 8 jaar of ouder zijn. Ga je met jongere kinderen? Dan zijn er mogelijkheden voor kinderzitjes, fietskarren of aanhangfietsen.

Meer informatie en actuele aanbiedingen op de website van Pharos Reizen.

Avontuurlijk vakanties met kinderen. Ook all-inclusive.

vakanties voor avontuurlijke gezinnen

Als je met kinderen op vakantie gaat is het altijd weer de kunst om een leuke, gevarieerde en uitdagende vakantie te vinden. Vooral de wat oudere kinderen zullen een uitdaging in de vakantie niet uit de weg gaan.

Wat dat betreft is een keuze voor Pharos Reizen een goede omdat deze reisorganisatie een heel bijzonder aanbod actieve vakanties met kinderen heeft. Sommigen zijn zelfs all-inclusive waarbij naast alle activiteiten ook eten en drinken zijn inbegrepen.

Als voorbeeld nemen wij het Family Adventure Willingen dat is een 5- of 8 daagse vakantie in het Sauerland bij Willingen op basis van half-pension.  Onder begeleiding van een Nederlandstalig animatieteam van de ANWB is er een gevarieerd dagprogramma voor de kinderen.  Als ouders heb je dan ook even een moment voor jezelf of kun je een lekker stuk in de natuur wandelen, mountainbiken of iets anders doen. Maar er zijn ook dagen met begeleide wandel- en mountainbike tochten voor het hele gezin.

Andere voorbeelden zijn:

 1. Sportief in de Ardennen, een 2-daagse “proef vakantie” ideaal om te checken of het iets voor jou en de kinderen is. Je overnacht in de natuur in een tunneltent en leert vlotbouwen, varen op het vlot en nog veel meer!
 2. 8 tot 12 dagen rondreizen in Denemarken en varen op de Viking Splash river in LEGOLAND® maar ook leren boogschieten, wandelen op krijtrotsen. Een reis geïnspireerd op het boek “Hoe tem je een draak”

Dit is slechts een greep. Het complete programma voor avontuurlijke gezinnen vind je hier.

Tip »  let vooral op kinderkortingen, deze maken een vakantie vaak extra aantrekkelijk!

Stedentrips en kerstmarkten

Stedentrips Pharos Reizen ANWB

Wil je eens een lang weekend of een paar dagen lekker weg? Genieten met z’n tweetjes of met een stel vrienden? Of denk je aan een leuke stedentrip met kinderen? Dan is het misschien een goed idee om de aanbiedingen voor stedentrip met Pharos Reizen te bekijken.

Geniet in het altijd gezellige en Bourgondische Brussel of het leuke Belgische Mechelen. Maar ook naar Gent en Antwerpen vind je bijzondere arrangementen.

Ga met kinderen naar Parijs en ervaar het uitzicht vanuit een luchtballon. Wat dacht je van 3 dagen Kopenhagen? De prachtige hoofdstad van Denemarken is in elk seizoen een topbestemming!

In Duitsland heeft Pharos Reizen zelfs een extra uitgebreid aanbod naar mooie steden zoals:

 • Berlijn
 • Keulen
 • Münster
 • Düsseldorf

Eind november en in december veranderen veel Duitse steden in een prachtige kerstmarkt. Hét moment om een stad te bezoeken in combinatie met de supergezellige kerstmarkten.

Deze stedentrips kenmerken zich allemaal door goede hotelarrangementen en meestal doet Pharos Reizen er een leuk extraatje bij zoals bijvoorbeeld een proeverij van een lokale lekkernij of een leuke puzzeltocht.

De aanbiedingen voor een stedentrip in België, Duitsland, Denemarken of Parijs vind je hier


De zekerheden bij Pharos Reizen van ANWB

De vakanties van Pharos Reizen zijn goed gedocumenteerd. Dat mag je van een ANWB onderneming natuurlijk wel verwachten. Bij rondreizen zul je in elk geval een duidelijke routebeschrijving ontvangen en een passende ANWB wegenkaart. Sommige rondreizen bieden zelfs een ANWB reisgids. De exacte voorwaarden en extra’s staat altijd bij de reisgegevens vermeld.

Met een autovakantie van Pharos Reizen van ANWB weet je zeker dat je van een bijzondere vakantie gaat genieten. De dichtbij autovakanties van Pharos Reizen van ANWB vallen onder de voorwaarden van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Je boekt ook met zekerheid voor het geval er iets mocht gebeuren.

Online boekingen bij Pharos Reizen van ANWB vallen ook onder de voorwaarden van de Thuiswinkel Waarborg


© foto’s en tekst eRCeeMedia, zonder schriftelijke toestemming mag niets uit dit artikel worden gekopieerd en elders worden gebruikt. Op foto’s zit altijd copyright van de fotograaf!

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen