De Jong Intra

De jong Intra parijs

Ontdek Parijs met een stedentrip van De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra dichtbijvakanties

De Jong Intra Vakanties uit Ridderkerk is al ruim 40 jaar een begrip op de Nederlandse reismarkt. De Jong Intra Vakanties is aangesloten bij de ANVR, SGR, Calamiteiten Fonds Reizen en voor de busreizen heeft deze reisorganisatie het keurmerk SKTB. De Jong Intra is een goede touroperator waar je veilig en vertrouwd een mooie dichtbijvakantie kunt boeken.

De Jong Intra heeft op het gebied van korte vakanties in en dichtbij Nederland een bijzonder mooi aanbod dat bestaat uit:

  • stedentrips naar de mooiste steden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken
  • treinreizen met een bijzonder fraai aanbod. Ook stedentrips en zelfs naar Luxemburg!
  • aantrekkelijke fietsvakanties met een mooie selectie kortweg  en dichtbij fietsvakanties er zijn zelfs fietscruises met een boot
  • groot aantal busreizen, busexcursies en fietsbusreizen maar ook speciale kerstreizen
  • ruim aanbod riviercruises (Nederland, België, Duitsland). Riviercruises zijn dé nieuwe trend in dichtbijvakanties!

De dichtbijvakanties van De Jong Intra vakanties

De Jong Intra vakanties BelgiëBelgië is een heerlijke bestemming voor een dichtbijvakantie. De Jong Intra heeft hier een groot en vooral divers aanbod dat varieert van stedentrips naar Antwerpen, Brussel, Gent, Luik, Leuven en meer mooie Belgische steden. Er worden ook een paar fietsvakanties aangeboden en een aantal meerdaagse busreizen naar onder andere de Vlaamse kust (ook kerstreizen).

Klik hier voor deze aantrekkelijke reizen naar België

de Jong Intra DenemarkenDenemarken is in het aanbod reizen van De Jong Intra Vakanties ook ruim vertegenwoordigd. Er zijn een paar stedentrips naar Kopenhagen met auto en vliegtuig. Bijzonder zijn ook de mooie autorondreizen die variëren van 4 dagen tot 10 dagen . Er is zelfs een rondreis om Denemarken 9 dagen lang culinair te ontdekken. Natuurlijk ontbreken ook de vakanties naar Legoland niet. De Jong Intra heeft dan ook een paar mooie en vooral kindvriendelijke vakanties in het pakket.

Check de reizen en prijzen van  de Jong Intra naar Denemarken

De Jong Intra vakanties DuitslandDuitsland is met ruim 350 reizen voor de Jong Intra Vakanties een belangrijke dichtbijbestemming.  Duitsland is niet voor niets de populairste bestemming voor een korte vakantie. Maar ook ontdekken steeds meer mensen Duitsland voor een langere vakantie. De Jong Intra Vakanties speelt er op in met een aanbod kindvriendelijke vakanties (o.a. attractieparken), fietsvakanties, riviercruises en in het seizoen wintersport naar de Duitse wintersportgebieden. Er zijn ook heel mooie treinreizen en stedentrips (Berlijn!)

Het complete aanbod stedentrips en dichtbijvakanties in Duitsland

De jong Intra Vakantie LuxemburgLuxemburg  ligt op maar een paar uur rijden van Maastricht en is daarmee een prima bestemming voor een dichtbijvakantie. De Jong Intra heeft een paar leuke stedentrips naar Luxemburg stad. De gezellige en mooie stad is een bezoek absoluut waard maar vormt ook een goede uitvalsbasis om de mooie natuur van Luxemburg te ontdekken. Het aanbod van de Jong Intra vakanties naar Luxemburg is niet heel erg groot maar wel de moeite waard. Onze tip: ga eens met de trein!

Alle vakanties en stedentrips van de Jong Intra Vakanties in Luxemburg

De Jong Intra NederlandNederland kun je met de Jong Intra Vakanties op een aantal manieren ontdekken. Kies uit mooie stedentrips naar bijvoorbeeld Maastricht of Amsterdam of ontdek Friesland, het IJsselmeer of de Nederlandse kust met een mooie fietsvakantie! Je kunt ook voor meerdaagse busexcursies kiezen. combineer eens het Zuid-Limburgse Valkenburg met België en Luxemburg.

Ontdek deze mooie vakanties van de Jong Intra Vakanties in Nederland

De Jong Intra Vakanties Noord-FrankrijkNoord – Frankrijk is voor De Jong Intra Vakanties een belangrijk reisdoel. Toppers zijn Parijs en Disneyland Paris. Naar Parijs kun je kiezen uit eigen auto, trein, bus en vliegreizen. Je kunt al v.a. € 35,00 p.p. een trip naar Parijs boeken. Verder zijn er mooie vakanties in de Elzas, Champagnestreek, de vallei van de Loire, Picardië, Normandië en Bretagne.

Klik hier voor het aanbod stedentrips en vakanties in Noord-Frankrijk.

Alternatieven

Kijk ook eens bij onze specials over  Vacanceselect, Neckermann Autovakanties

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen