Wie zijn wij?

eRCeeMedia

Meer over de uitgever van DichtbijOpVakantie.nl

DichtbijOpVakantie.nl is een website die deel uitmaakt van het eRCeeMedia vakantienetwerk.

Dit netwerk bestaat uit 8 internetsites die allemaal met vakantie te maken hebben en jaarlijks ca 1 miljoen bezoekers trekken en miljoenen pageviews genereren. Sinds 1999 informeren wij over toerisme. In eerste instantie alleen over Frankrijk maar sinds 2004 ook over vakanties in de Alpenlanden en vanaf 2009 ook wintersport en dichtbijvakanties.

eRCeeMedia is de onderneming van reisjournalist en blogger Ruud Couwenhoven.

Op zijn weblog schrijft hij zijn unieke ervaringen in Frankrijk. Maar hij is ook de drijvende kracht achter toeristische websites over zomervakantie en wintersport en een absolute kenner van het toerisme in Europa.

Naar aanleiding van uitspraken van de toenmalige staatssecretaris economische zaken van Heemskerk (maart 2009) ontstond DichtbijOpVakantie.nl. Zijn oproep om in verband met de kredietcrisis in eigen land met vakantie te gaan riep een storm aan protest op in de reiswereld.

Ruud Couwenhoven zoekt echter niet naar bedreigingen maar juist naar kansen en oplossingen. Zo ontstond dan ook het idee voor DichtbijOpVakantie.nl.

Met DichtbijOpVakantie.nl vullen wij de toenemende behoefte in om helder te informeren over de mogelijkheden van een korte of langere vakantie.

Het duurzame karakter van de dichtbijvakantie spreekt ons aan. Er wordt namelijk minder energie gebruikt in de vorm van brandstof.

Hotel boeken zonder aanbetaling?Voor iedereen die op zoek is naar een vakantie dichtbij huis biedt onze website talloze mogelijkheden.

 Samenwerking

eRCeeMedia werkt al vele jaren samen met betrouwbare partners in de reisbranche zoals:

De informatie die wij geven is onafhankelijk en wij geven onze eerlijke mening over de website van de betreffende organisatie. Wij plaatsen ook alleen informatie waar wij zelf achter staan. je zult dus niet alle bestaande organisaties op onze website(s) terugvinden.

Met de meeste reisorganisaties hebben wij ook directe contacten om onze bezoekers en lezers optimaal te kunnen informeren over reizen en aanbiedingen.

Het verdienmodel van DichtbijOpVakantie?

Waarom kunnen wij de uitgebreide informatie op DichtbijOpVakantie gratis aanbieden?

Onze inkomsten bestaan uit reclame opbrengsten. Verder wordt gebruik gemaakt van affiliatemarketing. In het kort betekent dit dat als wij je doorsturen naar een website van een reisorganisatie en je boekt er bijvoorbeeld een reis dan zullen wij in de meeste gevallen daar een kleine vergoeding voor krijgen. Ook als je een vakantiehuis of camping via onze website boekt zullen wij daar een vergoeding voor ontvangen.

Op deze manier kunnen wij de website wekelijks blijven uitbreiden èn gratis tips blijven verstrekken.

Waarom vertellen wij dit? Omdat wij geen geheimen hebben voor onze bezoekers. Wil je niet dat wij provisie ontvangen? Zet dan cookies uit in je browser of klik niet op een link.

Extra promotie mogelijkheden!

Met ingang van 1 januari 2014 biedt eRCeeMedia voor de website DichtbijOpVakantie.nl extra mogelijkheden voor promotie door VVV’s en toeristische organisaties.

De mogelijkheid bestaat om met eigen pagina’s de vakantieregio te promoten via DichtbijOpVakantie.nl.

Dit unieke concept biedt unieke mogelijkheden voor promotie en verdere exposure van VVV’s en toeristische organisaties.

Benieuwd?  Neem vrijblijvend contact op

eRCeeMedia (t.a.v. Ruud Couwenhoven)

Grasgraefken 25
6171 SH STEIN
NEDERLAND
telefoon: 0031 (0) 878776008 (van maandag t/m donderdag  09:00 tot 12:30 u)

of stuur een bericht

Inschrijving KvK 14041224

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen