Disneyland Paris met de eigen auto

Klik » Speciale aanbieding Disney Hotels & Tickets Disneyland Paris
Met de auto naar Disneyland Paris
Tip: goedkoop naar Disneyland Paris met de eigen auto – foto © Disneyland Paris

Tip! Disneyland Paris met de eigen auto

Als je met de eigen auto naar Disneyland Paris wilt is dat een goede optie.

Er zijn diverse reisorganisaties die autoreizen aanbieden inclusief tickets of tickets + hotelovernachtingen. Met een beetje uitzoeken èn onze tips kun je goedkoop naar Disneyland Paris met de eigen auto.

Klik hier voor de actuele aanbiedingen van Disneyland Paris

Tips, goedkope tickets, hotels en arrangementen

Actuele aanbiedingen & korting Disneyland Paris

 • Beleef Disneyland Paris in de winter. Nu met € 300 zakgeld te besteden in restaurants en winkels van Disneyland Paris.
 • Disneyland Paris 2019!. Boek nu met 25% korting plus ontbijt en diner in de Disney hotels of Disney's Davy Crockett Ranch. (niet geldig in Disney Hotel New York en Villages Nature Paris)
 • Onbeperkt toegang tot beide Disney Parken
 • Ontmoet de Disney Figuren in je hotel
 • Gratis gebruik van Fastpass: sta minder lang in de rij bij de populairste attracties!
 • Disney's Extra Magic Time van 08:00 tot 10:00 uur op bepaalde dagen
 • Aanbieding is geldig voor aankomsten van 2 april 2019 tot en met6 november 2019

Aanbieding is ook geldig in de schoolvakanties

Boek nu je arrangement!

Disneyland Paris met de auto of voordelig met een luxe bus?

In dit artikel leggen wij je verder uit waar je op met letten èn geven wij je een paar handige tips om naar Disneyland te gaan. Je tickets kun je eenvoudig hierboven bestellen.

Goedkope tickets en entreebewijzen voor Disneyland Paris kun je online op de site van Disneyland bestellen. Er worden ook regelmatig acties gehouden met forse kortingen of bijvoorbeeld kinderen tot een bepaalde leeftijd gratis.

Tip! Oad en Disneyland Paris

De Disney Kidsbus van Oad

Oad is sterk in voordelige busvakanties naar Parijs en Disneyland Paris.

Kies voor de luxe touringcars en je kiest voor een zorgeloze reis. De aanbiedingen naar Disneyland Parijs zijn scherp en daardoor populair.

Misschien is het zelfs wel een goed idee om de auto eens te laten staan. Kun je de parkeerkosten, tol en benzine aan je verblijf besteden! Ga je tijdens feestdagen of lange weekenden? Boek in elk geval op tijd. Vooral voor arrangementen met kerst of Oud & Nieuw moet je op tijd boeken.

Huidige aanbiedingen Oad.

Veel geboekte hotels voor Disneyland Paris

Één van de populairste reizen en meest geboekte naar Disneyland Paris is de Oad Kidsbus. Een echte superbus waarmee kinderen veel plezier beleven aan hun reis naar Disneyland Paris. Maar ook een Oad busreis naar Disneyland Paris is meer dan de moeite waard. De beste aanbiedingen vind je meteen via deze links

Hotels bij Disneyland Paris

Ga je niet op 1 dag heen en weer dan kun je ook eenvoudig een hotel bij Disneyland zelf regelen. Op de website staat diverse arrangementen in de Disneyhotels en de Davy Crocket Ranche.

Op de overzichtelijke site van Booking.com staan over hotels bij Disneyland veel nuttige ervaringen van gebruikers. Je kunt er snel een goed en betaalbaar hotel vinden.

Meer Reisaanbieders met autovakanties naar Disneyland

Je kunt ook voordelige autoreizen boeken naar Disneyland Paris bij

Het zijn goede  touroperators die officieel partner zijn van Disneyland. Je kunt er pakketreizen inclusief entreebewijzen en/of hotel overnachting extra voordelig boeken.

Als je er geboekt hebt krijg je informatie over de autoreis er naar toe en alles wordt voor je geregeld!

Over de tolweg naar Disneyland Paris

Disneyland Paris ligt ongeveer 35 km ten oosten van Parijs. Met de drukte in Parijs krijg je niet te maken. Op sommige dagen kan het echter ook ver voor Parijs al druk op de autoroute zijn dus hou daar eventueel rekening mee met de reistijd.

De afstand van Breda naar Disneyland Paris bedraagt ongeveer 415 km.

Inclusief een pauze rij je er dus circa 4,5 uur over.  De rit gaat via Antwerpen en dan richting Gent Hotel boeken zonder aanbetaling?vervolgens Lille => Parijs over de A1 (kijk hier voor de route). Houdt er rekening mee dat je op de A1 richting Parijs tol moet betalen, Het eerste tolstation vind je vlak na Arras bij  Fresnes.

Disneyland Paris is dan nog circa 194 km.

Ben je nog nooit over de tolweg in Frankrijk gereden?

Het systeem is simpel. Een paar kilometer voor een tolstation staat altijd een groot bord Péage met de afstand.

autoroute-frankrijkJe hoeft dan nog niet je beurs te trekken maar wel een kaartje.

Rij met aangepaste snelheid naar een poort met een groene pijlStaat er alleen een oranje T boven een poort dan vermijd je deze. Die is alleen voor mensen die een speciale kaart hebben om sneller door te rijden. Stuur je  auto zo dicht mogelijk langs de automaat en pak je tolkaart. De slagboom gaat open en je kunt door rijden.

Op de autoroute mag 130 km worden gereden tenzij anders wordt aangegeven.. Houdt er rekening mee dat er richting Disneyland op het moment van schrijven  3 gevarenzones zijn waar met radar wordt gecontroleerd.

Na  170 km kom je bij het tolstation Chamant/Roissy/Paris. 

Tol frankrijk

 • Heb je een creditcard? Stuur dan richting de tolpoort met een creditcard  er boven. Stop eerst je tolticket erin en dan dan je creditcard. Je hoeft geen code in te tikken. Even later komt de creditcard er weer uit. Wil je een bon? Druk dan op de groene knop. Na betaling gaat de slagboom open.
 • Liber-T  is de snelste manier en je hoeft niet te stoppen. Je herkent de tolpoorten aan de grote oranje T. Je hebt hiervoor een elektronische tolbadge nodig. Je kunt deze in de ANWB kopen. De toltarieven worden automatisch van je bankrekening of creditcard afgeschreven. En in de maand dat je de badge gebruikt betaal je € 2,50 extra. Liber-T raden wij dan ook alleen aan als je vaker naar Frankrijk gaat.
 • Betaal je cash? Rij richting een tolpoort met een groene pijl. Hier kun je met munten betalen. Bemande tolkassa’s komen echter steeds minder voor.
 • Bij tolpoorten met een oranje T èn groene pijl kan iedereen terecht.

 

De tol voor een auto heen en terug naar Disneyland bedraagt € 24,80 (via Lille) en € 22,20 (via Valenciennes).

Op www.autoroutes.fr vind je altijd de actuele toltarieven en  een heel handige kaart met de tolstations, routebeschrijving èn plaatsen met gevarenzones en radarcontroles.

 Navigatiesysteem en parkeren bij Disneyland Paris

In de meeste navigatiesystemen staat Disneyland Paris als POI opgeslagen. Je kunt deze via het menu van je navigatiessteem vinden. Als je het niet vindt of je wilt het zelf invoeren dan zijn dit de adressen:

 • Avenue Paul Seramy, Marne la Vallée
 • Avenue du Parc, Cessy 
 • Boulevard du Parc in Coupvray

De postcode is 77777 voor de drie bovenstaande adressen.

Parkeren bij Disneyland Paris is meestal geen probleem. Je betaalt circa 8 euro per dag.

Met een camper betaal je 13 euro per dag. Je mag in de camper ook overnachten op de parkeerplaats maar je moet er wel rekening mee houden dat er geen voorzieningen zijn zoals water en electriciteit. Als je verblijft in een Disneyhotel dan is parkeren meestal gratis.

Dit is vaak ook het geval als je een reis boekt via een touroperator met een verblijf in een Disney hotel.

Lees ook:

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen