Vakantiehuizen België

Tip » Kies de aankomstdatum en reisduur en wij alleen de vakantiehuizen in België die in de gekozen periode nog te huur zijn. Met meer kenmerken maak je handige extra selecties om snel de beste aanbiedingen te vinden.

Vakantiehuizen in België

Vakantiehuizen in België

Vakantiehuizen België? Hier vind je prijsgunstige vakantiehuizen voor de dichtbijvakantie in België.

Tip: Alle vakantiehuizen boek je voor een scherpe prijs en er zijn duizenden beoordelingen. Met de groene huisjes zie je in één oogopslag de beoordeling van eerdere huurders.

Voordelige vakantiehuizenWij zijn al sinds 2011 officieel partner van atraveo met het grootste aanbod vakantiehuizen in België.

Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail van atraveo. De boeking en betaling wordt met atraveo afgehandeld.  atreveo is net als TUI en KRAS onderdeel van Tui, de grootste reisorganisatie van Europa.

atraveo is met ruim 200.000 vakantiehuizen één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in Europa en staat bekend als een goede organisatie voor de boeking van een dichtbij vakantiehuis van bekende merken zoals: Belvilla, Interhome, HappyHome, Interchalet, Novasol, Topic Travel Vakantiehuizen, Wolters Reisen maar ook van particulieren.

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen