Landal Het Vennenbos Hapert met subtropische zwembad. Korting tot 30%!

Landal het Vennenbos in Noord-Brabant is een populair en kindvriendelijk vakantiepark in Noord-Brabant. Check onze tips voor korting en aanbiedingen Landal Het Vennenbos

Subtrpisch zwembad Landal het Vennenbos Brabant

Landal Vakantiepark Het Vennenbos Hapert

Landal vakantiepark Het Vennenbos ligt midden in de natuur van de Kempen bij Hapert.

Op maar liefst 53 hectare ligt een kindvriendelijk vakantiepark met een Subtropisch Waterparadijs en een fraai Puk & Pelle Indoor Speelparadijs.

Kinderen zullen zich op dit Landal Vakantiepark geen moment vervelen. Het golfslagbad heeft bijvoorbeeld een spannende Black Hole glijbaan voor extra avontuur. In het Junglebad en de spectaculaire Lazy River kunnen ze hun energie volop kwijt en er vele uurtjes doorbrengen.

Vakantiepark Het Vennenbos heeft een gezellige Park Plaza voor de boodschappen, een hapje of een drankje en de 523 bungalows zijn er in uitvoeringen voor 4 tot 10 personen.

De ligging midden in de natuur en vlakbij de Belgische grens maken dit vakantiepark ook uitermate geschikt als uitvalsbasis om lekker met z’n tweetjes of een groep vrienden te gaan fietsen of wandelen.

Meer info & prijzen

30% of meer last minute korting op Het Vennenbos?

Korting Landal het Vennenbos

DichtbijOpVakantie rekende uit dat je tot 30%, en soms zelfs méér, korting kunt krijgen bij Landal Het Vennenbos.

Er zijn voor Het Vennenbos net als op de andere Landal Vakantieparken diverse kortingen en aanbiedingen beschikbaar.

Als je op het laatste moment van een last minute wilt profiteren dan zijn er altijd actuele last minutes waarmee je van extra lage prijzen kunt profiteren. Wij hebben op de website van het Vennenbos en Landal al voor jou uitgezocht waar je de kortingsacties vindt en kunt boeken:

De aanbiedingen bij Landal kunnen dagelijks wijzigen maar de actuele aanbiedingen vind je altijd via bovenstaande links. Klik op een link voor de hoogste korting bij het Vennenbos van dit moment.

Landal Kinderbungalows het Vennenbos

Het Vennenbos is er voor jong en oud!

Voor elke leeftijd heeft vakantiepark Het Vennenbos in de Brabantse Kempen veel te bieden.

Als je van natuur houdt zit je goed op in deze streek goed. Het mooie natuurgebied van Landgoed d’Utrecht in de Kempen ligt naast de deur en je kunt er heerlijk wandelen.

De Kempen is trouwens een grensoverschrijdend natuurgebied waar je prachtige fietstochten kunt maken.  De uitgestrekte bossen en heidevelden zorgen ervoor dat elk seizoen zijn eigen charmes heeft.

Als je er eens met zijn tweetjes tussenuit wilt dan is een verblijf op het vakantiepark Het Vennenbos een aanrader. De comfortabele bungalows zijn geschikt voor 4 tot 10 personen dus ook als je met familie of een groep vrienden er op uit wilt dan is het een een prima bestemming!

Voor gezinnen met kinderen zijn de mogelijkheden praktisch onbeperkt.  Subtropisch Zwemparadijs en de grote Puk & Pelle Indoorspeelparadijs hebben wij al genoemd maar er is veel meer:

  • zes bowlingbanen
  • Spelotheek
  • Bollo Club voor de kleintjes
  • Fietscross- en trimbaan
  • Speeltuinen, trampolines
  • Kinderboerderij
  • Een meer met allerlei spannende activiteiten
  • een doolhof
  • allerlei sportactiviteiten

Het is bijna teveel om op te noemen en na al deze activiteiten kun je even bijkomen in de Parkplaza met een familierestaurant, een bistro, pizzeria en het befaamde Timbers Café.

In de omgeving van Vakantiepark het Vennenbos

Op korte afstand van Het Vennenbos valt er ook veel te beleven. Het bekendst zijn natuurlijk:

Maar ook in de directe omgeving zijn leuke musea zoals het Streekmuseum de Acht Zaligheden in Eersel of de Kaasmakerij de Keerf in Hapert.

Een dagje winkelen in Eindhoven of Den Bosch behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden of maak eens een uitstapje naar het Belgische Turnhout.

Het Vennenbos is een veelzijdig vakantiepark en niet voor niets één van de populairste vakantieparken in Nederland. Wil je dit Landal Vakantiepark ook ontdekken? Zorg dan dat je op tijd boekt om teleurstelling te voorkomen. Vooral als je gebonden bent aan de schoolvakanties.

Je vindt hier alle informatie over Het Vennenbos bij Landal Greenparks (of bekijk de video hieronder)

Lees ook onze andere tips over Landal Greenparks of korting bij Landal

Op de onderstaande kaart zie je alle Landal Vakantieparken in Noord-Brabant. Je vindt dus met 1 klik de beste tips en aanbiedingen. Ook voor korting en last-minutes. Wil je meer informatie over Landal in Noord-Brabant? Bekijk dan dit handige blog.


© foto’s en video Landal Greenparks

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen