TUI dichtbij vakanties

TUI dichbtijvakanties en kortweg

TUI Dichtbij vakanties

TUI is al meer dan 80 jaar een begrip in de Nederlandse reiswereld.

Vakantie Awards 2015Voor ons reden om eens uit te zoeken wat TUI voor een vakantie dichtbij huis te bieden heeft. In elk geval is deze reisaanbidder een betrouwbaar adres om een vakantie of reis te boeken.

Dat blijkt wel uit het feit dat jaarlijks ruim 1,5 miljoen mensen met TUI en zusterbedrijven op vakantie gaan!

TUI valt ook regelmatig in de prijzen met awards zoals populairste website van het jaar (2017) en Zoover Awards voor zonvakanties en wintersport.

TUI is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteiten Fonds Reizen. Dus qua zekerheid en garanties zit je er ook goed. Wat ons ook beviel is het duurzame karakter van deze touroperator.

Maar hoe zit het met Dichtbij Vakanties van TUI?

Daar kunnen wij kort over zijn! TUI heeft een prachtig aanbod dichtbij vakanties in:

De website van TUI is gebruiksvriendelijk en ingedeeld met handige thema’s zoals:

  • Dichtbij
  • Kamperen
  • Familievakanties
  • Met z’n tweeën
  • Met huisdieren
  • Stedentrips

TUI dichtbij in Nederland

TUI dichtbij vakanties NederlandIn Nederland is er een ruim aanbod dichtbijvakanties in de meeste vakantiegebieden.

Je kunt kiezen uit  strandvakanties, de Waddeneilanden, vakantieparken, kindvriendelijk, wellness en nog veel meer

Qua stedentrips kun je een gevarieerd aanbod vinden naar steden zoals Amsterdam, Maastricht en Rotterdam.

Bekijk aanbiedingen TUI Nederland

TUI dichtbij vakanties België

TUI BelgiëVoor een dichtbijvakantie naar België heb je naast mooie stedentrips naar Antwerpen en Brussel ook uit een bijzonder mooi aanbod in de Ardennen, de Belgische kust, Vlaanderen en Wallonië.

Er zijn verder leuke fietsvakanties, stedentrips, rondreizen of bijvoorbeeld kindvriendelijke campings.  Wat accommodaties betreft bestaat de keus uit hotels, vakantiepark, camping en een paar duurzame en natuuracommodaties.

Bekijk aanbiedingen TUI België

TUI dichtbij vakanties Denemarken

Vakantie in DenemarkenVakantie in Denemarken wordt steeds populairder. Dat hebben ze ook goed begrepen! Allereerst is TUI hèt adres om een vakantie naar LEGOLAND te boeken. Ze zijn officieel partner van LEGOLAND en dat vertaalt zich in een uniek aanbod LEGOLAND-vakanties.

Verder vind je bijzondere vakanties naar Funen, Lolland en Seeland. Jutland ontbreekt ook niet in het mooie TUI aanbod.

Bekijk aanbiedingen TUI Denemarken

TUI dichtbij in Duitsland

TUI dichtbijvakanties DuitslandVoor een vakantie in Duitsland kun je terecht in tal van mooie vakantiegebieden zoals het Sauerland, Nordrhein-Westfalen, Beieren, Baden-Wurtemberg, de Eifel, Moezel, Hessen, Mecklenburg, het Zwarte Woud en nog meer vakantiegebieden.

Voor een stedentrip naar Berlijn of een vakantie met kinderen naar Duitsland is TUI een aanrader. Tip: de rondreizen in Duistland zijn er ook met mooie fietsroutes!

Bekijk aanbiedingen TUI Duitsland

TUI Frankrijk, dichtbij en kortweg

TUI dichtbij en kortwegVoor een dichtbij- of kortweg vakantie van naar Frankrijk kun je kiezen uit mooie bestemmingen in de Bourgogne, Elzas, Lotharingen, Champagne-Ardenne, Picardië, Loire, Normandië, Jura en de Vogezen.

Uiteraard staat ook Parijs en omgeving bij TUI centraal voor een stedentrip maar je kunt ook een keus maken uit aantrekkelijke en kindvriendelijke vakanties.  Qua accommodaties varieert de mogelijkheid van hotel tot camping, vakantiepark en bijzondere en duurzame accommodaties.

Verder zijn er aantrekkelijke fiets- en wandelvakanties.

Bekijk de TUI dichbtijvakanties in Frankrijk

Waarom TUI?

TUI is een vertrouwd merk en maakt deel uit van de grootste reisorganisatie van Europa. De website van TUI werd eind 2014 op diverse fronten als best beoordeeld. Er wordt vooral goed gescoord op imago, betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Deze onderzoeken richting zich met name op gebruiksgemak van de website.

In januari 2015 werd TUI door consumenten en een vakjury uitgeroepen tot Beste Reisaanbieder van Nederland en ontving daarvoor de Vakantie Award Beste Reisaanbieder!

De aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds geeft extra zekerheid.

Een paar duurzame feiten over TUI

Duurzaam toerisme is voor TUI heel belangrijk.

Zo ontving moedermaatschappij TUI Nederland als eerste grote touroperator ter wereld het Travelife Certified duurzaamheidscertificaat. Het certificaat is de eerste internationaal erkende duurzaamheidsstandaard voor touroperators.

Een paar feiten:

  • TUI Nederland heeft een Raad van Kinderen bestaande uit kinderen van 10 tot 12 jaar oud. Zij brengen advies uit over de vakantie van de toekomst in samenwerking met de Missing Chapter Foundation, een initiatief van Prinses Laurentien van Oranje.
  • de laatste jaren verbleven meer dan 20 miljoen TUI reizigers in duurzame accommodaties
  • 80% van de eigen- en beheerde hotels van TUI beschikken al over certificaten van duurzaamheid.

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen