Landal Heihaas: kindvriendelijk en divers park in Gelderland

Vakantie op Landal Heihaas

Landal Heihaas: tips, aanbiedingen en korting

Vakantiepark Landal Heihaas ligt in een van de mooiste stukjes van de Veluwe

In Gelderland zijn de mogelijkheden voor een vakantie eindeloos. Als meest omvangrijke Nederlandse provincie beschikt het over meerdere afwisselende gebieden en bijzondere natuurparken, waarbij de 1000 vierkante kilometer grote regio van de Veluwe bepalend is voor een groot deel van het Gelderse landschap.

Als je in deze streek op vakantie wilt, kun je een huisje boeken op Landal Heihaas. Het bungalowpark ligt in het noorden van Gelderland, op 20 kilometer van Amersfoort.

Huifkartochten, boogschieten en ander outdoorplezier

Bij Landal Heihaas vind je goede faciliteiten voor kinderen en voor wie zijn vakantie graag invult met outdooractiviteiten.

Zo kun je vanaf het park een huifkartocht maken, onder begeleiding leren boogschieten of een excursie door het bos maken met de boswachter. Tot de voorzieningen behoren verder een volleybal- en basketbalterrein, speeltuinen, een dierenweide en een overdekt zwembad met apart peutergedeelte. Eten kan bij de bistro of de afhaal- en snackshop.

Prijzen en beschikbaarheid

Veel soorten vakantiehuisjes

Vakantiehuizen op Landal Heihaas

Bij het reserveren van een verblijf op Landal Heihaas zijn er 186 bungalows om uit te kiezen.

Daaronder bevinden zich talloze woningtypes, die verdeeld zijn in vrijstaande- en twee-onder-één-kaphuisjes. Deze zijn standaard voorzien van een terras met meubilair.

In de verschillende bungalows kunnen gezelschappen terecht bestaande uit twee, vier, zes en acht personen.

Ook mensen met een lichamelijke beperking of een aandoening aan de luchtwegen kunnen op het resort een geschikte vakantiewoning vinden. Op het terrein mag echter wel worden gerookt. In plaats daarvan zijn er huisjes te huur die rookvrij zijn, en beschikt het park tevens over huisdiervrije accommodaties. Parkeren kan nabij de bungalow of rond de resortingang.

Meer info

Gezinsuitstapjes bij Landal Heihaas

Kinfvriendelijk vakantiepark Landal Heihaas

Handige tips, adres en ligging Heihaas

Zoek je een andere vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je nog veel meer informatie over deze mooie vakantieparken voor een dichtbijvakantie.

Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen, last minutes maar ook tips voor een verblijf extra voordeel op een Landal vakantie park in de schoolvakanties.

Adres: Landal Heihaas
Voorthuizerstraat 75
3881 SE Putten

Telefoon: +31-(0)341 351 253

Op de kaart zie je de ligging van Landal Heihaas en andere vakantieparken van Landal Greenparks in de omgeving.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen