Landal Stroombroek: tips, aanbiedingen en korting

Landal Stroombroek ligt aan een mooie waterplas in de Gelderse Achterhoek. Lees meer…

Tips, korting en aanbiedingen Landal Stroombroek

Landal Stroombroek, goed idee voor de watersportliefhebber

Landal Stroombroek ligt in het oosten van Gelderland in een gevarieerde omgeving van de Achterhoek. De streek wordt gekarakteriseerd door een afwisselend coulisselandschap met:

  • bossen, veengronden, heuvelgebieden, waterpartijen, wijngaarden,
  • dorpen, kastelen en oude landhuizen.

Wil je deze rijkgeschakeerde regio van dichtbij beleven, dan kun je een vakantiehuisje huren op dit mooie vakantiepark bij Doetinchem.

Omdat het bungalowpark aan de waterplas De Stroombroek ligt, is het bij uitstek geschikt voor watersporters en natuurliefhebbers.

Ontspanning en inspanning in de Gelderse Achterhoek

Wellness en ontspanning Landal Stroombroek

Lekker ontspannen op Landal Stroombroek kan op het vakantiepark maar ook in de mooie omgeving. Dit mooie vakantiepark in de Gelderse Achterhoek  beschikt bijvoorbeeld over een eigen beautycomplex met:

  • sauna’s, thermen, zonnebanken, stoombaden, whirlpools, rustruimtes, een loungebar,
  • een kapsalon
  • mogelijkheden voor massages en gezichtsbehandelingen.

Op het park zijn verder een overdekt zwembad, een lasergameruimte en binnen- en buitenkinderspeelplaatsen. Het terrein heeft ook een strand, dat direct aan het Stroombroek ligt. Eten en drinken kan bij het restaurant, de afhaalshop annex snackbar en de bistro met uitzicht op de recreatieplas.

Meer informatie

Vrijstaande accommodaties voor gezelschappen tot 6 personen.

Bungalows Landal Stroombroek

Het woningaanbod omvat 225 vakantiehuisjes, die allemaal vrijstaand zijn.

Elke bungalow heeft de beschikking over een terras en staat op een aardig lapje grond. Naast woningen voor een gezellig verblijf met zijn tweeën, kun je op Landal Stroombroek ook accommodaties huren voor groepen van vier, vijf of zes personen.

Er zijn bungalows zonder kwaliteitsaanduiding en met het label ‘Comfort’ of ‘Luxe’.

Landal Stroombroek heeft uitstekende voorzieningen voor parkgasten met speciale wensen. Op het terrein staan onder andere vakantiewoningen voor mensen met een lichamelijke beperking.

Voorts kunnen er kinderaccommodaties worden gehuurd waarin standaard een slaapkamer met kinderbed en commode aanwezig is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een rookvrije- of huisdiervrije woning te boeken. Parkeren kan nabij je vakantiehuis.

Prijzen en beschikbaarheid

Geen gebrek aan activiteiten bij Landal Stroombroek

Tips Landal Stroombroek

Handige tips, adres en ligging Landal Stroombroek

Zoek je een andere vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je nog veel meer informatie over deze mooie vakantieparken voor een dichtbijvakantie.

Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen, last minutes maar ook tips voor een verblijf extra voordeel op een Landal vakantie park in de schoolvakanties.

Adres: Landal Stroombroek
Landweerswal 2
7047 CE Braamt

Telefoon: +31-(0)314 39 98 00

Op de kaart zie je de ligging van Landal Stroombroek en andere vakantieparken van Landal Greenparks in Gelderland.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen