Dichtbij stedentrips

stedentrips

Dichtbij op vakantie – stedentrips

Dichtbij Op Vakantie heeft ook talloze tips voor een stedentrip.

In Nederland en de ons omringende landen vind je veel mooie steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Of je nu met de auto gaat, de trein, bus of met het vliegtuig wij helpen je om de leukste dichtbij stedentrips te vinden.

Ook geven wij je tips voor de overnachting en hoe je zelf je eigen stedentrips simpel kunt regelen van vervoer tot aan verblijf.

Nederland

Stedentrips in Nederland zijn ideaal voor een paar dagen er lekker tussenuit.

Wij hebben voor stedentrips in Nederland altijd leuke tips in petto en regelmatig komen er nieuwe tips bij. De meest bezochte steden voor een stedentrip in Nederland zijn zonder enige twijfel Amsterdam en Maastricht. De laatste is zelfs de populairste stad voor een stedentrip in Nederland. Dat is niet zo verwonderlijk want Maastricht heeft met zijn Bourgondische inslag heel veel te bieden voor een paar fantastische dagen.

Bekijk ook onze uitgebreide tips

België

In België zijn er ook vele mogelijkheden voor een mooie stedentrip.

Antwerpen en Brussel zijn wat dat betreft de bekendste bestemmingen. Vergeet ook niet mooie plaatsen zoals Leuven, Gent en Brugge. Ook Luik wordt steeds meer bezocht voor een weekendje in deze oude stad aan de Maas. Je kunt Luik trouwens ook prima combineren met een bezoek aan Maastricht of omgekeerd natuurlijk.

Duitsland

Bij onze oosterburen in Duitsland kun je prachtige stedentrips maken naar plaatsen zoals München , Keulen , Aken, Düsseldorf en natuurlijk Berlijn. Het zijn steden die ook prima met de trein te bereiken zijn. In elk geval zul je er je ogen uit kijken want alle Duitse steden hebben veel te bieden op het gebied van cultuur, historie, uitgaan en winkelen.

Denemarken

De hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, wordt een steeds populairdere bestemming voor een stedentrip of een weekendje er tussenuit. Dat is niet vreemd want deze fraaie Deense hoofdstad heeft wel erg veel mogelijkheden. Je vindt er bijvoorbeeld de langste winkelstraat van Europa, de Strøget. Met ruim 1, 8 kilometer winkels kun je hier je hart ophalen!

Luxemburg

De hoofdstad van het Groot-Hertogdom Luxemburg is een prima keus als je een paar dagen er lekker tussenuit wilt. Op een afstand van circa 200 kilometer van Maastricht is het een prima uitvalsbasis om Luxemburg te ontdekken. De stad zelf heeft een prachtig oud centrum dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Noord-Frankrijk

In Frankrijk zijn de mogelijkheden voor een stedentrip legio. Binnen een straal van 750 km van de Nederlandse grens vind je natuurlijk Parijs " href="https://dichtbijopvakantie.nl/tag/parijs/">Parijs maar ook interessante steden zoals Lille, Reims, Metz, Strasbourg en Nancy. Stuk voor stuk de moeite waard om bezocht te worden.

Door onze nauwe samenwerking met Frankrijkvakantieland.nl geven wij je de best tips voor stedentrips in Frankrijk!


#Dichtbijtip » Boek nu met Landal Vroegboekkorting 2018

Landal Greenparks heeft voor 2018 weer prachtige aanbiedingen. Deze zijn ook te boeken voor de schoolvakanties zoals: de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomervakantie 2018. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. Je kunt nu boeken met Landal Vroegboekkorting 2018 tot 30%!

Bekijk de vroegboekkortingen »