Landal De Veluwse Hoevegaerde: tips, aanbiedingen en korting

De Veluwse Hoevegaerde tips en korting

Landal De Veluwse Hoevegaerde, bij Putten

Landal De Veluwse Hoevegaerde staat garant voor een heerlijk verblijf in de mooie natuur van de Veluwe.

Gelderland is de grootste provincie van Nederland en biedt volop ruimte voor een ontspannen vakantie in de natuur. Een van de bekendste Gelderse landstreken is de Veluwe, een uitgestrekt en dunbevolkt gebied dat bestaat uit bossen en stuwwallen.

Landal De Veluwse Hoevegaerde ligt in het noordelijk deel van de Veluwe en vlakbij Putten. Hiervandaan kun je de fraaie regio met zijn oeroude landschappen en idyllische dorpjes uitstekend op de fiets ontdekken.

Sportieve vakantie tussen natuurschoon

Natuurlijk is er op het veelzijdige bungalowpark ook genoeg te doen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende sportvoorzieningen:

  • waaronder sportvelden,
  • een tennisbaan
  • een jeu-de-boulesterrein.

Verder is er op Landal De Veluwse Hoevegaerde een groot buitenschaakspel. Lekker zwemmen in de openlucht kan in het verwarmde buitenbad, dat in het hoogseizoen geopend is.

Voor de jongere kinderen heeft het resort een apart outdoorbad, een dierenweide, een airtrampoline en een speeltuin.

Prijzen en beschikbaarheid

Gelijkvloerse hoeves en bungalows

Mooie bungalows op Landal de Veluwse Hoevengaerde

Het woningaanbod op Landal De Veluwse Hoevegaerde bestaat uit 164 accommodaties, die allemaal gelijkvloers zijn.

Onder de vakantiehuizen bevinden zich vrijstaande bungalows en hoeves, en elk daarvan staat op een terrein van minstens 75 vierkante meter. Een aantal heeft uitzicht op de centrale waterpartij, terwijl de overige woningen bij de bossen liggen. De vakantiehuizen zijn geschikt voor twee, vier of zes mensen, en hebben een terras.

De accommodaties zijn onderverdeeld in de kwaliteitsniveaus ‘Comfort’ en ‘Luxe’. Daarnaast zijn er verschillende labelloze woningen, die wat minder voorzieningen hebben.

Bij de bungalow is gelegenheid om één auto te stallen. Kom je met een grotere groep met meerdere auto’s, dan kan worden uitgeweken naar de algemene parkeerplaatsen bij de entree van Landal De Veluwse Hoevegaerde.

Per bungalow worden twee huisdieren toegelaten.

Meer info

De regio rond Landal De Veluwse Hoevegaerde verkennen

Genieten op de Veluwe met Landal Greenparks

Geniet op de Veluwe op een mooi vakantiepark van Landal Greenparks

Handige tips, adres en ligging De Veluwse Hoevegaerde

Zoek je een andere vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je nog veel meer informatie over deze mooie vakantieparken voor een dichtbijvakantie.

Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen, last minutes maar ook tips voor een verblijf extra voordeel op een Landal vakantie park in de schoolvakanties.

Adres: Landal De Veluwse Hoevegaerde
Krachtighuizerweg 38
3881 PD Putten

Telefoon: +31-(0)341 492 515

Op de kaart zie je de ligging van het vakantiepark en kun je eenvoudig de routebeschrijving opvragen naar Landal De Veluwse Hoevegaerde.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen