Kinderbungalows Landal Greenparks

Landal Kinderbungalows

Tips over de Landal Kinderbungalows

Landal Greenparks blijft de kindvriendelijke vakantieparken vernieuwen om de gast optimaal te kunnen verwennen! Er komen zelfs steeds meer speciale kinderbungalows bij!

Op verschillende vakantieparken van Landal zijn al kinderbungalows gerealiseerd of bestaande bungalows flink onder handen genomen en van fraaie nieuwe interieurs voorzien. Wij vinden dit een prima ontwikkeling!

De vernieuwingen zijn vooral gericht op de verhoging van het comfort maar ook zijn er leuke extra’s aangebracht waardoor je heerlijk kunt genieten van je vakantie in een kinderbungalow van Landal.

Het leuke van Landal is dat een verblijf helemaal niet duur hoef te zijn als je slim gebruik maakt van actuele kortingsacties en aanbiedingen.

Landal weet wat kinderen leuk vinden

Kindvriendelijke bungalows van Landal GreenparksEen vakantie op een Landal Vakantiepark is vooral een kindvriendelijke vakantie en dus heeft Landal  op diverse vakantieparken de speciale kinderbungalows vernieuwd.

De inrichting van deze kinderbungalows zijn uitgebreid met leuke speeltjes en een te gekke kinderdouchekop in de vorm van een kikker!

Verder is er nu in de Landal kinderbungalows een speciale tafel met bordspelen èn een leuke slaaphut voor de kids.

Voor kinderen was een verblijf bij Landal Greenparks al een feest maar de beleving zal nu nog groter worden.  Het gevolg is tevreden kids en dat is meestal een garantie voor een onbezorgde vakantie voor papa en mama!

Waar liggen Landal vakantieparken met kinderbungalows?

Maar waar vind je die superleuke kinderbungalows van Landal Greenparks?

Wij hebben het voor je uitgezocht en op een rij gezet:

  • Landal Het Land van Bartje heeft een nieuwe luxe 10-persoons kinderboerderij. Ideaal voor een onvergetelijke familievakantie of voor een paar gezinnen met kinderen. En deze topwoning heeft ook nog eens wellness-voorzieningen zoals een sauna en zonnebank.
  • Landal Natuurdorp Suyderoogh in Groningen ligt bij het Lauwersmeer. Dit vakantiepark heeft alles voor waterratten en natuurliefhebbers. Je vindt er nu 6-persoons kinderbungalows die geschikt zijn voor vier volwassenen en 2 kinderen.
  • Landal Coldenhove op de Veluwe is al vele jaren een topper in het programma van Landal.  Op dit mooie vakantiepark zijn nu verschillende leuke kinderbungalows te huur. Er is zelfs een speciale Lief! Kinderbungalow die in de vriendelijke Lief!Lifestyle is ingericht.
  • Landal Sonnenberg in Duitsland is een kindvriendelijk vakantiepark in de Duitse Moezelstreek. Hier heeft Landal de 6-persoons kinderbungalow ook compleet vernieuwd.

Naast deze Landal Vakantieparken vind je nog meer Landal Kinderbungalows in:

Oh ja… voor we het vergeten te vermelden… wij hebben ook gezien dat Landal de fraaie kinderbungalows heeft voorzien van een speciale kast met spellen waar de kinderen zich binnen èn buiten kostelijk mee zullen vermaken.

Verder zijn de vakantiebungalows voorzien van alle gemakken die een vakantie plezierig maken. De ligging van de Landal Vakantieparken met kinderbungalows bieden verder veel mogelijkheden voor vermaak en vertier in de directe omgeving.

landal-kinderbungalows-2

Waar moet een kinderbungalow aan voldoen?

Als je het bovenstaande gelezen hebt begint het misschien te kriebelen en wil je ook zo’n leuke kinderbungalow boeken. Maar alleen een leuk vakantieverblijf voor de kids is nog geen garantie voor een onbezorgde vakantie.

Wij hebben daarom wat tips verzameld die wij hier graag met je delen. Allereerst kun je natuurlijk onze speciale informatie over kindvriendelijke vakanties lezen.

Verder vind je hieronder nog wat specifieke tips om je verblijf extra aangenaam te maken.

Op stap met een baby of peuter

Ga je met een baby of peuter naar een vakantiepark?

Voor kleine kinderen in een andere omgeving kan het ook wel eens verkeerd uitpakken. Het vertrouwde van huis is weg en het kind bevindt zich plotseling in een omgeving die vreemd is. Kortom het moet opnieuw wennen en ontdekken. Maar met een paar tips is ook dat probleem op te lossen.

Ga met de kids na aankomst samen de nieuwe omgeving ontdekken en laat ze vooral zelf op ontdekkingstocht gaan. Zo raken ze snel vertrouwd met hun nieuwe omgeving. Hun nieuwe slaapplek is natuurlijk heel spannend maar laat ook zien waar jezelf slaapt.

Vergeet vooral niet de eigen knuffels mee te nemen want die zullen vooral de eerste nacht(en) een vertrouwd gevoel geven. Als je dan ook net als thuis hetzelfde ritueel aanhoudt om de kids naar bed te brengen dan zal het allemaal wel loslopen.

Denk er ook aan om een babyfoon mee tenemen (als die niet ter plekke aanwezig is).

Grotere kinderen

vakantie met kinderenVoor wat oudere kinderen biedt een vakantiepark tal van mogelijheden om te ontdekken en te spelen.

Ga ook met deze kids eerst lekker samen het vakantiepark op om te zien waar alles is en hoe de kids weer bij de eigen kinderbungalow komen.

Het kan handig zijn om de kids (afhankelijk van de leeftijd) duidelijke grenzen aan te geven to waar ze zelf mogen gaan. Bijvoorbeeld tot het Bolo Vakantiehuisje, de speeltuin, de bungalow met hoge bomen of nummer 38 etcetera. Vertrouw er niet op dat altijd alles goed gaat dus neem ook eens af en toe polshoogte (dat kan natuurlijk ook ongezien).

Een handige tip is om je kind of kinderen vooraf een wensenlijstje te laten maken wat ze allemaal willen doen en zien. Laat ze elke dag voor het naar bed gaan afstrepen wat er die dag gedaan is.  Zo hebben ze niet alleen pret voor de vakantie maar ook elke dag om terug te kijken wat ze gedaan hebben en de volgende dag willen gaan ondernemen.

Plan overigens niet te veel want een spontane vakantie is veel leuker als een strak geregiseerde vakantie.

Tenslotte….

Vakantie op een vakantiepark en in een speciale kinderbungalow biedt heel veel voor een geslaagde vakantie. Maar….

Net als thuis kan er van alles misgaan, een ongelukje, een plotseling ziek en misselijk kind. Als kinderen lekker aan het spelen zijn en papa en mama willen op pad om samen wat te gaan bekijken dan kunnen de kids wel eens dwars gaan liggen.

Een truc? Maak ze vertrouwd met een simpele digitale fotocamera en geef ze bijvoorbeeld een opdracht om bijzondere foto’s te maken. Er zijn genoeg manieren te verzinnen om de kids zonder huilen mee te krijgen en toch een geweldige dag te bezorgen.

Het kan ook geen kwaad om eens lekker voor jezelf te zorgen en je te laten verwennen met een sauna of wellnessbehandeling. Op veel vakantieparken behoort dit tot de mogelijkheden. Ook kun je eens een oppas voor de avond regelen zodat je samen eens lekker kunt gaan eten (of iets anders gaan doen).

Wil je meer tips over vakantie met kinderen? Misschien dat onderstaande links je nog wat houvast geven:

Wij hopen je met deze tips voor een leuke vakantie met de kids in een kinderbungalow wat ideeën te hebben gegeven voor een week, midweek of onvergetelijk lang weekend!

Veel plezier in een leuke kinderbungalow!

Oh ja… onze laatste tip… Landal geeft ook speciale gezinskorting tot 20%!

https://www.youtube.com/watch?v=nA_3NlYK6KI&feature=youtu.be[\embed]

© foto en beeldmateriaal Landal Greenparks & eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen