Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede: tips, aanbiedingen en korting

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede ligt midden in de Zeeuwse natuur op Schouwen-Duivenland en vlakbij Burg-Haamstede. Lees verder…

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede in Zeeland biedt alles voor een actieve- of juist een ontspannende vakantie. Het is ook een heerlijke bestemming voor een lang weekend of een midweek.

In het westen van Schouwen-Duiveland liggen prachtige landschappen, die gekenmerkt worden door bossen, duinen, zandstranden en de Noordzee. Te midden van al dit natuurschoon staat Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede. Het vakantiepark bevindt zich op enkele kilometers van het strand en grenst direct aan natuurgebied De Zeepeduinen.

Door de ligging is het dus een prima uitvalsbasis om eens lekker uit te waaien aan de Zeeuwse stranden. Maar de omgeving biedt ook goede mogelijkheden voor wandelen, fietsen en watersport. Het is ook een ideale bestemming voor een gezinsvakantie of een 3 generatie vakantie.

Vakantiepark met veel mogelijkheden in Zeeland

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede heeft diverse voorzieningen voor de sportieve vakantievierder. Vlakbij staat het Sportcentrum Westerschouwen, dat onder meer mogelijkheden biedt voor:

  • tennissen,
  • bowlen
  • en badmintonnen.

Op het vakantiepark zelf is een speelveld waar je kunt basketballen. Om af te koelen neem je een duik in het nabijgelegen openluchtzwembad. Wie daarna de honger wil stillen kan terecht in het restaurant of natuurlijk iets zelf klaarmaken in de compleet ingerichte keuken.

Bijna honderd woningen in Zeeuwse stijl

interieur Duinpark ’t Hof van Haamstede

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede heeft in totaal 95 vrijstaande bungalows. Deze zijn geschikt voor vier tot dertien personen waardoor er dus ook goede mogelijkheden zijn voor een groeps- of gezinsvakantie.  De grotere accommodaties lenen zich bijvoorbeeld uitstekend voor een drie generatie vakantie.

Alle vakantiehuizen op Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede hebben een eigen terras met parasol. Je kunt kiezen uit een aantal comfort niveau’s. De luxe vakantiehuizen hebben bijvoorbeeld als extra een sauna.

Omdat  Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede een echt familieresort is kunnen er geen woningen worden geboekt voor groepen bestaande uit jongeren tot en met 25 jaar.

Gezinnen met kinderen of tieners zijn daarentegen wel van harte welkom. Het terrein is autovrij en parkeren bij de bungalow is niet mogelijk. De auto dient daarom op een van de parkeerterreinen aan de voorzijde te worden achtergelaten.

Activiteiten rond Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede

Duinpark ’t Hof van Haamstede

  • Geniet van de vele Aquasplash-attracties en de zeeleeuwen- en zeehondenshows, of boek een rondvaart op de Oosterschelde in themapark Waterland Neeltje Jans bij Vrouwenpolder
  • De Zeepeduinen is een prachtig gebied met bossen, duinen, wilde shetlandpony’s en bijzondere vogelsoorten. Het is dus een prima plek om te genieten van de natuur.
  • Naast natuurpark De Zeepeduinen bevindt zich het landschap van slot Haamstede.
  • De historische stad Zierikzee gaan. Bijvoorbeeld om de vele monumente, zoals de 62 meter hoge Sint-Lievensmonstertoren, te ontdekken.

Handige tips, adres en ligging Duinpark ’t Hof van Haamstede

Zoek je een ander vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je meer informatie over de Landal vakantieparken voor een dichtbijvakantie. Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen en last minutes.

Zoek je een ander vakantiepark van Landal in Zeeland?  Dan vindt je hieronder via de handige kaart van Zeeland bijvoorbeeld snel de beste tips en aanbiedingen.

Adres: Landal Résidence ’t Hof van Haamstede
Hogeweg 57
4328 PB Burgh-Haamstede

Telefoon: +31-(0)111 657 000

Op de kaart zie je de ligging van Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede en andere vakantieparken van Landal Greenparks in de omgeving.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen