Oad Busreizen, riviercruises en stedentrips

OAD Busreizen, stedentrips en riviercruises

Oad busreizen, riviercuises en stedentrips

Oad  is een specialist op het gebied van:

Oad is een prima touroperator voor een dichtbijvakantie met de bus in  Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Denemarken. Oad is ook de trotse eigenaar van de bijzondere Oad Disney kidsbus waarmee een bezoek aan Disneyland Paris met kinderen pas echt bijzonder wordt!

Aanbiedingen Oad Riviercruises

De Oad Riviercruises zijn een uitstekende mogelijkheid om eens op een andere manier je vakantie door te brengen.

Voor een onvergetelijke dichtbijvakantie heeft Oad prachtige riviercruises in Nederland en Duitsland maar ook naar België en zelfs Frankrijk! Lees meer…

 Oad België

OAD BelgieBelgië is met een aantal mooie busreizen en riviercruises goed vertegenwoordigd in het programma van Oad Bus. Kies uit busexcursies naar de steden Brussel, Antwerpen, Brugge, Gent en Mechelen. Je kunt ze zelfs in één busreis combineren!  De Ardennen kan ook met een mooie busreis worden bezocht.

Klik hier voor busreizen en riviercruises België

OAD Duitsland

vakantie Duitsland

Duitsland is één van de specialiteten. Er kan gekozen worden uit tal van busreizen naar de Eifel, Harz, Beieren, het Sauerland, Saksen Anhalt, het Zwarte Woud, Mecklenburg en stedentrips naar o.a. Berlijn. Naast de mooie busreizen vind je een mooi aanbod met riviercruises naar Duitsland.  Oad is weer helemaal terug voor een topvakantie in Duitsland!

Klik hier voor alle aanbiedingen naar Duitsland

OAD Luxemburg

Vakantie LuxemburgLuxemburg  is een prima dichtbijbestemming met veel groen in uitgestrekte bossen en valleien. Heerlijk om er te genieten van de prachtige natuur. Een bezoek aan Stad Luxemburg is de moeite waard. Naast een busreis zijn er een paar aantrekkelijke bootcruises naar Luxemburg waarmee je Luxemburg op een bijzondere manier zult ontdekken!

Klik hier aanbiedingen naar Luxemburg

OAD Nederland

Vakantie NederlandNederland  is ook een belangrijke bestemming met mooie dichtbijvakanties. Er zijn tal van aantrekkelijk dagtochten maar ook voor een meerdaagse busvakantie in Nederland kun je er terecht. Een bijzondere manier om Nederland van dichtbij te ontdekken is een  riviercruise! Er zijn tal van mooie cruises te maken van de Maas tot aan de Waddenzee!

Klik hier voor aanbiedingen in Nederland 

OAD Frankrijk

Vakantie Noord-Frankrijk

Frankrijk is voor een belangrijke bestemming. Toppers zijn zonder twijfel Disneyland Paris en de stedentrips naar Parijs.

Maar er zijn ook diverse busreizen naar de Vogezen en andere delen van Frankrijk. Sommige bestemmingen niet dichtbij maar wel de moeite waard!

Klik hier voor alle aanbiedingen in Frankrijk

Garanties en zekerheid

Oad Bus is aangesloten bij de SGR en het Calamiteiten Fonds Reizen. De busreizen worden uitgevoerde met luxe touringcars die voorzien zijn van het keurmerk SKTB

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen