Landal Résidence ’t Hof van Haamstede: tips, aanbiedingen en korting

Landal Résidence ’t Hof van Haamstede is met 24 fraaie hoevewoningen en 8 comfortabele appartementen een prima uitvalsbasis om te genieten in een mooi stukje Zeeland. Lees meer…

Résidence 't Hof van Haamstede

Landal Résidence ’t Hof van Haamstede in Zeeland

Landal Résidence ’t Hof van Haamstede is een fraai vakantiepark voor de hele familie.

Voor gezinnen met kinderen is de combinatie van het strand in de buurt en tal van speelmogelijkheden op en rond het vakantiepark ideaal zodat je ook bij minder weer toch vermaak in de buurt hebt.

Zeeland is een populaire bestemming voor toeristen en een van de drukst bezochte eilanden is Schouwen-Duiveland. Bij het plaatsje Burgh-Haamstede ligt het gezellige en compacte resort Landal Résidence ’t Hof van Haamstede.

Je verblijft op maar drie kilometer van de prachtige Zeeuwse kust tegenover het natuurgebied De Zeepeduinen. Op het terrein en in de directe omgeving zijn uiteenlopende faciliteiten te vinden zodat er voor elk wat wils valt te beleven

Compact vakantiepark met veel faciliteiten

Het resort is onderdeel van een groter geheel van meerdere Landal vakantieparken met een gezamenlijke entree. Vlakbij ligt Sportcentrum Westerschouwen, met onder meer:

  • een bowlingbaan,
  • indoor tennisbanen
  • en een zaal voor balsporten.

Golfen kan op de naastgelegen golfbaan Molenberg. Natuurlijk heeft Landal Résidence ’t Hof van Haamstede ook eigen voorzieningen. Zo is er ook een gemeenschappelijke tuin en een wellnessruimte met traditionele sauna’s, een infraroodsauna en een stoom-douchecabine.

Landal Résidence ’t Hof van Haamstede, rustig park voor 25-plussers

Interieur Résidence 't Hof van Haamstede

Voor dit vakantiepark zijn er altijd aanbiedingen voor de mooie accommdaties. Landal Résidence ’t Hof van Haamstede bestaat uit:

  • een chic herenhuis met acht sfeervolle appartementen voor 4 personen
  • twee Zeeuwse hoevewoningen met in totaal 24 accommodaties.

De hoevewoningen op Landal Résidence ’t Hof van Haamstede zijn geschikt voor vier tot 6 personen. Er is ook een luxe uitvoering voor 4 personen beschikbaar met sauna en zonnebank.

Het vakantiepark hanteert strikte regels om de rust en statige sfeer te bewaren. Daardoor geldt er een zogeheten ‘nachtstilte’ en zijn groepen jongeren tot en met 25 jaar hier niet welkom.

Landal Résidence ’t Hof van Haamstede is verder een autovrij park. Huisdieren zijn in het herenhuis overigens niet welkom, terwijl in de hoevewoningen maximaal twee huisdieren worden toegestaan.

Uitstapjes en activiteiten bij Landal Résidence ’t Hof van Haamstede

PLezier met kinderen Landal Résidence 't Hof van Haamstede

Handige tips, adres en ligging Résidence ’t Hof van Haamstede

Zoek je een ander vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je meer informatie over deze mooie vakantieparken voor een dichtbijvakantie. Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen en last-minutes.

Wil je meer weten over de andere Landal Vakantieparken in Zeeland? Dan kun je bijvoorbeeld hieronder op de kaart een keuze maken. Je vindt dan met één klik meer tips en aanbiedingen.

Adres: Landal Résidence ’t Hof van Haamstede
Hogeweg 57
4328 PB Burgh-Haamstede

Telefoon: +31-(0)111 657 000

Op de kaart zie je de ligging van Landal Résidence ’t Hof van Haamstede en andere vakantieparken van Landal Greenparks in de omgeving.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen