Tips korting Roompot Vakantieparken, aanbiedingen en last minutes.

Tip » Roompot Vakantieparken en Campings voor een dichtbijvakantie in Nederland, België, Duitsland, Noord-Frankrijk of Denemarken met korting? Lees verder

Roompot Vakantieparken

Tips en korting Roompot Vakantieparken tot 40%

actuele Roompot aanbiedingen met korting »

Roompot Vakanties zijn bijzonder populair omdat de prijzen van Roompot Vakantieparken altijd scherp zijn.  Met speciale acties en mooie last minutes kunnen de kortingen tot 40% bedragen.

Op de Roompot Vakantieparken zijn luxe vrijstaande en geschakelde bungalows te boeken. Er zijn ook  familievilla’s voor 4 t/m 24 personen maar ook bijzondere vakantiehuizen en mooie green cottages.

De Roompot campings beschikken over luxe kampeerplaatsen tot 100m2 en comfortabele vakantietenten, compleet ingerichte stacaravans en zelfs gezellige chalets. De campings vind je vooral in Nederland.

Met ruim 2 miljoen gasten en meer dan 10 miljoen overnachtingen per jaar mag je gerust van een succesvol concept spreken. Inmiddels zijn er vakantieparken België, Duitsland, (Noord) Frankrijk en natuurlijk Nederland.

Acties en korting Roompot Vakantieparken

Bij Roompot Vakantieparken kun je altijd profiteren van speciale kortingsacties. Je vindt deze meteen via onze oranje Kortingsknop zodat je meteen bij de beste aanbiedingen van Roompot vakanties terecht komt.

  • last minutes met korting tot 40% 
  • regelmatig aanbiedingen zoals een midweek vanaf € 59
  • speciale seizoensacties: Pasen, Meivakantie, Pinksteren, Zomervakantie etc.

Tip » klik hier voor alle actuele Roompot aanbiedingen en korting tot 50%!

De prijzen bij Roompot zijn exclusief toeristenbelasting en bijkomende kosten. De uiteindelijke prijs kun je samenstellen op de website van Roompot

Waar vind je de Roompot Vakantieparken en campings?

Roompot NederlandEr zijn in heel Nederland meer dan 600 accommodaties op 73 vakantieparken beschikbaar.Deze vind je in de meeste provincies en op de mooiste plekjes. Aan het strand en bij de zee, midden in de groene natuur en ook bij jachthavens zoals in Volendam, Roompot Beach Resort in Kamperland (Zeeland) en bij Hellevoetsluis (Cape Helius).

De parken liggen echt allemaal op een toplocatie en zijn gevarieerd in opzet.

Roompot BelgiëIn België kun je terecht op 5 vakantieparken die in de Ardennen, aan de kust of in Belgisch Luxemburg liggen. Aan de Belgische kust heeft Roompot 3 mooie vakantieparken bij Bredene, Nieuwpoort en Westende op een paar honderd meter van het strand en de duinen.

Zoek je natuur en groen? Dan kun je kiezen uit een paar mooie vakantieparken in de Belgische Ardennen bij Bure (Tellin) en Bertrix

Roompot DuitslandDe  7 Roompot Vakantieparken in Duitsland vind je verspreid over het hele land in Cochem (Moezelstreek), Bad Bentheim, de Eifel bij Dahlem/Kronenburg, Winterberg in het Sauerland, Rheinsberg (Brandenburg), Oberhambach (Rijnland-Palts) en Sierksdorf in Sleeswijk-Holstein.

Je kunt hierdoor kiezen uit een behoorlijke diversiteit qua landschap de mooie natuur van het binnenland tot een strandvakantie aan de kust van de Oostzee in Sleeswijk- Holstein.

Roompot FrankrijkDoor een forse uitbreiding beschikt Roompot Vakanties® nu ook over  een grote keus vakantieparken in Frankrijk. In de Loirestreek en Normandië vonden wij een aantal vakantieparken en campings die op ongeveer 7 uur rijden vanaf Utrecht liggen en dus binnen een dag makkelijk bereikbaar zijn.

De vakantieparken van Roompot in het noorden van Frankrijk liggen allemaal op maximaal 750 km van de Nederlandse grens  en voldoen dus ook aan ons criterium van een dichbtijvakantie.

Roompot Vakanties heeft voor een onvergetelijk dichtbijvakantie in Denemarken bij Legoland ook een vakantiepark.

actuele Roompot aanbiedingen met korting »

Meer over Roompot Vakanties

Roompot Vakanties® bestaat meer dan 50 jaar.

En als je al zolang actief bent in de recreatiemarkt dan moet je het wel goed doen! Roompot Vakanties® biedt vakantieaccommodaties van hoge kwaliteit. De missie van het bedrijf is om de gasten een perfecte vakantie te bieden. De parken van Roompot genieten een constante innovatie en voldoen ruimschoots aan de huidige eisen.

De website van Roompot Vakanties is eenvoudig van opzet en daarom is het boeken en zoeken een fluitje van een cent. Zelf vonden wij de overzichtelijke thema’s heel handig zoals:

  • golfvakanties
  • welnness
  • fietsvakanties
  • groepsaccommodaties

Ook heel goed vinden wij de speciale pagina op de website met arrangementen die ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn. Deze arrangementen variëren van smikkelen en smullen tot aan een compleet play with pro golfarrangement!

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen