RCN de Jagerstee, Epe. Tips en aanbiedingen.

RCN Vakantiepark De Jagerstee: genieten van rust en activiteiten op de Veluwe. Een uitstekend idee voor een vakantie in de natuur bij Epe. Lees verder…

RCN de Jagerstee, Epe. Tips en aanbiedingen.
De bijzondere Veluwse Lodge met ruim overdekt terras.

RCN Vakantiepark De Jagerstee biedt alles voor een gezinsvakantie

Voor een gevarieerde vakantie zit je helemaal goed op RCN Vakantiepark De Jagerstee. Dit omvangrijke park ligt bij Epe op de Veluwe tussen de bossen en is prima geschikt voor zowel rust- als actiezoekers. Ook als je jonge kinderen hebt biedt deze camping veel mogelijkheden:

 • rasecht bospark aan de rand van de Veluwe
 • verkeersplein (skelterbaan) en indoorspeeltuin met bosthema
 • fietsknooppunt en ruiterroutes direct vanaf het park

Naast het vakantiepark met veel verschillende accommodaties is er ook een gezellige camping waar je staanplaatsen kunt huren.

RCN de Jagerstee is een plek waar jong en oud en gezinnen of koppels zich geen moment zullen vervelen en volop kunnen genieten van de mooie natuur op de Veluwe en de omgeving van Epe.

Meer informatie »

Accommodaties RCN vakantiepark de Jagerstee

Accommodaties RCN vakantiepark de Jagerstee

Niet alleen de omgeving en activiteiten bij RCN Vakantiepark de Jagerstee zitten vol afwisseling. Je vindt hier namelijk minstens zoveel keuze als het gaat om mooie huuraccommodaties. Natuurliefhebbers kunnen bijvoorbeeld een een speciale jagershut boeken. Maar er is voor iedereen een geschikte accommodatie van houten lodge en luxe stacaravan tot een comfortabele bosbungalow.

De grootste bungalows bieden plaats aan reisgezelschappen van maximaal 6 mensen. Verder beschikt het vakantiepark over stacaravans en bungalows voor 2 en 4 personen.

Een kleine greep uit de accommodaties:

 • Veluwse lodge voor 6 personen ruim en heel comfortabel
 • Het Edelhert voor 6 personen
 • stacaravan De Vos voor 4 of 6 personen
 • De Eekhoorn voor 4 personen
 • kampeerchalet Het Konijn voor 2 of 4 personen
 • glampingtent De Egel voor 2 personen

Bungalow Het Edelhert is aangepast voor mindervaliden. De Eekhoorn richt zich verder speciaal op gezinnen. De 2-persoonsglampingtent kun je desgewenst uitbreiden met een babybedje en kindertentjes.

Sommige accommodaties hebben bijzondere vaste extra’s. Zo beschikt het kampeerchalet over een eigen parkeergelegenheid. Bij stacaravan De Vos is bovendien een handig fietsschuurtje inbegrepen.

Prijzen & Beschilbaarheid

Staanplaatsen op camping RCN de Jagerstee

Staanplaatsen op camping RCN de Jagerstee

Op dit RCN Vakantiepark vind je trouwens ook een gezellige camping.

Behalve een huur accommodatie kun je ook een staanplaats boeken voor je eigen tent, caravan of camper. Op het kampeerterrein zijn reguliere staanplaatsen en ‘Comfort’-kampeerplaatsen. Wat dat extra comfort inhoudt? Je hebt dan onder meer een kabelaansluiting voor de televisie.

De ‘Comfort’-plaatsen zijn minimaal 80 vierkante meter groot. Elke plek heeft een eigen elektriciteitspunt. Dat laatste geldt eveneens voor de reguliere staanplaatsen.

Andere voorzieningen op het vakantiepark

Het terrein beschikt over uiteenlopende faciliteiten:

 • restaurant met terras
 • café
 • snackbar
 • croissanterie
 • supermarkt
 • openluchttheater
 • fietsverhuur
 • wasserette
 • gratis wifi voor 1 apparaat
 • zomerse kerkdiensten

Kinderen zijn dol op RCN Vakantiepark De Jagerstee

Kinderen zijn dol op RCN Vakantiepark De Jagerstee

RCN Vakantiepark de Jagerstee beperkt zich natuurlijk niet alleen tot voorzieningen voor volwassenen. Kinderen vinden hier namelijk ook volop mogelijkheden om te spelen en te genieten.

Speeltoestellen en een indoorspeelbos ontbreken hier dan ook niet. Daarnaast organiseert het recreatieteam allerlei leuke dingen voor jonge vakantievierders.

Kinderen met een skelter kunnen terecht op het verkeersplein. Skelters voor dit parcours zijn te huur op het vakantiepark. Vlak bij het openluchtzwembad vind je trampolines en een waterspeelparadijs.

Jonge natuurliefhebbers maken nieuwe vriendjes bij de Dierenhoeve. Schattige eekhoorntjes kan je trouwens overal op het vakantiepark tegenkomen. Op het fossielenveld kunnen leergierige kinderen bovendien spelen en ontdekken tegelijkertijd.

Hetzelfde geldt voor het Kruimelpad. Samen met Alex Avontuur en Speurhond Sammy beleven kleine ontdekkingsreizigers allerlei avonturen op het vakantiepark. Kinderen mogen het Kruimelpad ook zonder Alex en Sammy onderzoeken.

Terwijl de kids op speurtocht gaan, kunnen de ouders leuke uitstapjes maken. Rond RCN Vakantiepark De Jagerstee zijn activiteiten mogelijk als golfen en waterskiën. In de buurt zijn verder een bierbrouwerij en diverse musea.

Oo de omgeving heeft kinderen veel te bieden. Plan bijvoorbeeld een dagje uit naar het Dolfinarium of attractiepark De Julianatoren. Of ga met ze naar Klimbos De Veluwe of volg een van de leerzame Kinderbelevingspaden.

Uitgebreide informatie over het vakantiepark en de camping van RCN de Jagerstee vind je op de speciale website. Daar staan ook altijd de meest actuele aanbiedingen.

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen