RCN de Flaasbloem, Chaam. Tips en aanbiedingen.

RCN Vakantiepark De Flaasbloem is een kindvriendelijke vakantiepark met camping in Noord-Brabant bij een groot recreatiemeer. Lees verder…

RCN de Flaasbloem, Chaam. Tips en aanbiedingen.
De fraaie waterlodges aan het recreatiemeer

RCN Vakantiepark De Flaasbloem staat voor een actieve vakantie.

RCN Vakantiepark De Flaasbloem bij Chaam is een ruim opgezet vakantiepark met een gezellige gezinscamping in Noord-Brabant.

Is een actieve vakantie in een bosrijke en rustgevende omgeving jouw ideaal? In dat geval moet je zeker een plaatsje boeken op RCN Vakantiepark De Flaasbloem. Op dit ruim opgezette park vind je namelijk alles wat je nodig hebt. Zoek je gemak en comfort? Kies dan voor het vakantiepark. Hou je van natuur en kamperen? Dan is de camping ideaal. In elk geval kun je dit op De Flaasbloem sowieso verwachten:

 • groot recreatiemeer met glijbanen, speeltuin, zandstrand en ligweide
 • gunstige ligging voor gezinsuitstapjes
 • kamperen midden in de Noord-Brabantse natuur

Wat RCN Vakantiepark De Flaasbloem zo bijzonder maakt is de fraaie ligging aan een recreatiemeer dat circa 2 hectare groot is. Je vindt er spectaculaire glijbanen, een zandstrand en ligweide. Ideaal dus voor een heerlijke vakantie met kinderen. Maar ook met z’n tweetjes is het hier goed toeven want de omgeving vraagt erom ontdekt te worden.

Meer informatie »

Accommodaties op RCN de Flaasbloem

Accommodaties op RCN de Flaasbloem
De leuke Moose Tentlodge

Er is hier altijd een geschikte accommodatie voor je. Of je nu een gezinsvakantie plant of tot rust wilt komen in een lodge tussen de bossen. Het aanbod kent namelijk heel veel variatie.

Om maar te beginnen met de huurmogelijkheden. Deze zijn geschikt voor groepen bestaande uit 4 tot 8 personen. Het grootste vakantiehuisje biedt zelfs plaats aan 2 gezinnen. Daar is bovendien qua inrichting en voorzieningen optimaal rekening mee gehouden.

Alle accommodaties dragen een Scandinavische naam. Bij sommige komt de Noord-Europese sfeer bovendien terug in het ontwerp. Zo bestaan de Finse lodges voor 6 personen geheel uit hout.

Naast deze lodges vind je in het aanbod:

 • Sommerhus Helsinki voor 8 personen
 • chalet Stuga voor 6 personen
 • Water lodge voor 6 personen
 • Moose tentlodge voor 5 personen
 • Forest lodge voor 4 personen
 • Sommerhus Oslo voor 4 personen
 • stacaravan Hytte voor 4 personen

Vanzelfsprekend is een deel ervan geschikt voor mindervaliden. Bepaalde bungalowtypes hebben bovendien een eigen parkeergelegenheid.

Prijzen & Beschikbaarheid »

Kamperen bij RCN Vakantiepark de Flaasbloem

Kamperen bij RCN Vakantiepark de Flaasbloem
Kamperen met eigen sanitair

Ga je liever kamperen? Dan kun je op RCN Vakantiepark de Flaasbloem ook goed terecht want er is een mooi kampeerterrein.

Er zijn dus staanplaatsen te boeken voor je eigen tent, caravan of camper. Op al deze plekken is een stroompunt aanwezig. Ook sanitaire voorzieningen zijn altijd vlakbij.

Bij de ‘Comfort’-kampeerplaatsen krijg je enkele extra’s. Je hebt hier bijvoorbeeld je eigen sanitair en badkamer.

Op een ongerept natuurterrein kamperen kan ook op De Wildenberg. Dit terrein is daarnaast aantrekkelijk voor gezinnen met jonge kinderen. Dat komt doordat je hier ook staanplaatsen inclusief een boomhut hebt. Bovendien is dit gedeelte van het vakantiepark autovrij.

Bekijk de mogelijkheden

Faciliteiten op RCN Vakantiepark De Flaasbloem

 • restaurant inclusief terras en binnentuin
 • croissanterie
 • snackbar
 • supermarkt
 • fiets- en e-bikeverhuur
 • wasserette
 • medische voorzieningen
 • gratis wifi voor 1 apparaat
 • diverse barbecuekota’s
 • sauna in Finse kota
 • kerkdiensten

Genieten voor jong en oud

Genieten voor jong en oud

Op RCN Vakantiepark de Flaasbloem is heel veel te doen voor kinderen.

Om te beginnen liggen er verspreid over de camping talloze kleine speeltuintjes. Voor uitgebreider vermaak is er bovendien een grote centrale speeltuin en een waterspeelparadijs.

Uiteraard ontbreekt ook een recreatieprogramma voor kinderen niet. Zij kunnen bijvoorbeeld knutselen of met Alex Avontuur en Sammy Speurhond het Kruimelpad ontdekken. Een andere favoriet bij kinderen is het Flaasbloemeltreintje.

Kinderen kunnen het terrein tevens op een gehuurde skelter verkennen. Verder mogen jonge parkgasten schatgraven op het fossielenveldje. Om met knuffelbare dieren te spelen, zijn ze welkom op de Dierenhoeve.

De sportieve oudere vakantieganger vindt op RCN Vakantiepark De Flaasbloem ook genoeg te doen. Het terrein beschikt over diverse sportvelden. Hieronder bevinden zich voorzieningen voor volleybal en tennis. Tafeltennissen en voetballen kan eveneens. En daarnaast zijn er een jeu-de-boulesbaan en een frisbeeparcours.

Of houd je meer van ontspannen actief bezig zijn? Dat komt dan goed uit. Rond de camping liggen namelijk verschillende fiets- en wandelgebieden.

Tot slot kan je een hengeltje uitwerpen in het speciale vismeer. De vissteiger is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen