Korting en Logies en Ontbijt in Disneyland Paris

Kasteel Doornroosje Disneyland Paris

Disneyland Paris met korting

Zet deze pagina bij je favorieten want hier staat altijd een actuele aanbieding met korting voor Disneyland Paris waar je extra voordeel mee kunt behalen!

Disneyland Paris maakt telkens weer dromen van iedereen tot werkelijkheid. Nu is er weer een fantastische aanbieding.  Hoe je van deze speciale aanbieding en korting kunt profiteren lees je hieronder:

NAAR DE AANBIEDING

Wat is je voordeel van deze aanbieding?

Als je toegangstickets en een verblijf in een Disney® Hotel boekt ontvang je korting op toegang en verblijf.

Verder zijn kinderen tot 6 jaar gratis. Ook profiteer je van faciliteiten waardoor je minder lang hoeft te wachten bij attracties en zelfs 2 uur voor opening al het park in mag! Een paar keer per jaar zijn er zelfs speciale aanbiedingen met gratis ontbijt + diner.  Dat kun je altijd hieronder zien bij de actuele aanbieding van Disneyland Paris.

Actuele aanbiedingen & korting Disneyland Paris

  • Beleef Disneyland Paris in de winter. Nu met € 300 zakgeld te besteden in restaurants en winkels van Disneyland Paris.
  • Disneyland Paris 2019!. Boek nu met 25% korting plus ontbijt en diner in de Disney hotels of Disney's Davy Crockett Ranch. (niet geldig in Disney Hotel New York en Villages Nature Paris)
  • Onbeperkt toegang tot beide Disney Parken
  • Ontmoet de Disney Figuren in je hotel
  • Gratis gebruik van Fastpass: sta minder lang in de rij bij de populairste attracties!
  • Disney's Extra Magic Time van 08:00 tot 10:00 uur op bepaalde dagen
  • Aanbieding is geldig voor aankomsten van 2 april 2019 tot en met6 november 2019

Aanbieding is ook geldig in de schoolvakanties

Boek nu je arrangement!

Handige tips om het maximale uit je bezoek te halen

Bij de boeking van een aanbieding ontvang je naast de korting ook verschillende gratis extra’s. Vaak mogen kinderen tot 6 jaar zelfs gratis mee.

Wil je van gemak profiteren? Boek dan meteen ontbijt en diner bij als je in een Disneyhotel verblijft. Je kunt het ontbijt+diner ook bijboeken en zelfs kiezen voor volpension. Je hoeft je dan over ontbijt, lunch en diner geen zorgen te maken en je geniet extra van de sfeer in Disneyland Paris.

Het ontbijt, lunch e/o diner kun je gebruiken in de diverse restaurants van de Disney Parken, Disney® Hotels en Disney Village®.

Disney Extra Magische Uren: Meer uren, meer magie

25 jaar Disneyland Paris

Vaak krijgen wij de vraag wat de Disney Extra Magische Uren nu eigenlijk inhouden.

Als je overnacht in één van de Disney Hotels krijg je tot 2 extra bijzondere uren buiten de normale openingstijden die toegang bieden tot bepaalde gebieden van het Disneyland®  Park.

Hier zul je dan Mickey en Minnie aantreffen en natuurlijk ook hun beroemde Disney vrienden. Je kunt er met ze op de foto of een handtekening vragen.  Het zijn vooral voor kinderen echt magische momenten die zij niet snel zullen vergeten.

De Disney Extra Magische Uren  bieden je ook de mogelijkheid om eregast te worden en toegang te krijgen voor de officiële openingstijden van de attracties in Disneyland® Park en op sommige dagen in het Walt Disney Studios® Park. Een super manier om extra te genieten van je bezoek aan Disneyland Paris!

BOEK DE ACTUELE AANBIEDING

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen