Aanbiedingen Landal Beach Park Texel: tips èn korting

Landal Beach Park is een luxe vakantiepark op Texel met mooie en vrijstaande villa’s voor 4 tot 8 personen en bovendien vlakbij het strand. Lees meer…

Luxe villas Landal Beach Park Texel

Landal Beach Park Texel, luxe vlabij het strand

Landal Beach Park Texel is een luxe vakantiepark op Texel met mooie vrijstaande villa’s

Texel is in elk seizoen een topbestemming en in de luxe 4 tot 8-persoons villa’s van Landal Beach Park Texel wordt het extra genieten. De ligging bij de Koog is ideaal en vanaf het vakantiepark kun je zo naar het strand wandelen. Het is dus makkelijk om zo vanuit je villa naar het strand te gaan of de fiets te pakken en Texel te gaan verkennen.

De luxe villa’s op dit vakantiepark bij de Koog zijn vrijstaand en bieden daardoor veel privacy.

De stranden van de Noordzee en de Waddenzee  liggen op een steenworp afstand. Het gezellige dorp De Koog ligt ook dichtbij. Als je er dus een paar dagen tussenuit wilt dan is dit vakantiepark ideaal om omgeven door alle comfort te genieten van Texel.

Terwijl je verblijft in een uniek vakantie- èn natuurgebied kun je met tal van uitstapjes genieten van deze fraaie omgeving. Op het eiland zijn tal van excursies te maken om de fraaie natuur van de Waddeneilanden te ontdekken.

Meer info & Prijzen »

Aanbiedingen, korting of last minute voor Beach Park Texel

Landal heeft altijd speciale aanbiedingen waarmee je extra voordeel kunt behalen, dus ook voor Beach Park Texel. Dit zijn de kortingen waar je van kunt profiteren.

  • last-minute aanbiedingen met korting die tot 40% kan oplopen
  • speciale aanbiedingen in zomer, herfst, winter of voorjaar tot 30%
  • extra voordelige aanbiedingen in de schoolvakanties tot 25%

Je kunt het beste meteen de website van Landal Beach Park Texel bekijken omdat daar altijd de meeste actuele prijzen en aanbiedingen online staan. Via onderstaande knop zie je de aanbiedingen en kortingen meteen.

Actuele aanbiedingen »

Luxe villa’s op Landal Beach Park Texel voor 4 tot 8 personen

Beach Park Texel luxe villa's

Landal Beach Park Texel heeft diverse type villa’s die allemaal vrijstaand zijn. Deze bieden daardoor extra privacy. De villa’s zijn zelfs voorzien van zonnepanelen en dragen dus ook nog eens bij aan een beter milieu.

Qua comfort kun je kiezen uit verschillende type vakantiehuizen die voor 4, 6 of 8 personen geschikt zijn.  Er een drietal soorten comfort te kiezen zoals:

  • comfort, compleet ingericht met comfortabele boxspring, lig/bubbelbad, open haard, vaatwasser, wasmachine en droger (4 en 6 personen)
  • luxe,  heeft als extra’s een sauna en zonnebank of sunshower (4, 6, en 8 personen)
  • extra luxe heeft als extra’s t.o.v. luxe de beschikking over 2 badkamers (4 en 6 pers.)

Prijzen & Beschikbaarheid

Handige tips, adres en ligging Beach Park Texel

Als je naar Texel gaat zul je met de veerdienst van TESO vanaf Den Helder moeten vertrekken. In het hoogseizoen en weekenden kan het behoorlijk druk zijn. Maar de veerdienst vertrekt elk half uur. Het is wel verstandig om vooraf online je ticket te kopen. Je hoeft overigens niet vooraf te reserveren.

Adres: Landal Beach Park Texel
Stappeland 12
1796 BS De Koog

Telefoon: +31-(0)222 317 007

Op de kaart zie je de ligging van Landal Beach Park Texel en andere vakantieparken van Landal Greenparks op de Waddeneilanden. Klik op een gekleurd huisje of links in het vierkante icoon. Selecteer een vakantiepark. Je ziet dan meteen een link naar de actuele aanbiedingen.

Zoek je een andere vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je nog veel meer informatie over deze mooie vakantieparken voor een dichtbijvakantie.

Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen, last minutes maar ook tips voor een verblijf extra voordeel op een Landal vakantiepark in de schoolvakanties.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen