Landal Rabbit Hill: tips, aanbiedingen en korting

Tips en aanbiedingen voor korting Landal Rabbitt Hill

Landal Rabbit Hill, kindvriendelijk èn op de Veluwe

Landal Rabbit Hill is een kindvriendelijk park bij het Gelderse Apeldoorn

In de provincie Gelderland liggen de uitgestrekte natuurgebieden van de Veluwe. Dit relatief hoog gelegen deel van Nederland is geliefd vanwege zijn afwisselende landschap, dat bestaat uit dichte bossen, kleurrijke heidegebieden en woeste zandvlaktes.

In het dunbevolkte gebied vind je Landal Rabbit Hill. Het ligt vijftien kilometer van de stad Apeldoorn, maar je verblijft er desondanks toch midden in de natuur. Door de vele loslopende konijntjes doet het vakantiepark zijn naam bovendien alle eer aan.

Vakantiepark dat ideaal is voor kinderen: Landal Rabbit Hill

Kindvriendelijk vakantiepark Rabbitt Hill

Kinderen en actieve vakantievierders zullen het hier perfect naar hun zin hebben.

Er zijn indoor- en outdoorspeelterreinen, een kinderscooterbaan, een airtrampoline, een konijnenheuvel en een dierenweide. Ook een crossbaan en lasergameterrein ontbreken niet op dit afwisselende bungalowresort.

Landal Rabbit Hill heeft daarnaast een binnen- en buitenzwembad, zonnebanken, een sauna, diverse sportvelden en een openluchttheater. In het uitgebreide hoofdgebouw zijn onder andere een restaurant, bistro en afhaalsnackbar gevestigd.

Prijzen & beschikbaarheid

Vakantiehuizen voor speciale wensen
rabbit-hill-interieur

Landal Rabbit Hill beschikt over 290 bungalows en een campinggedeelte waar een stacaravan kan worden gehuurd.

In het aanbod bevindt zich een groot aantal varianten, waaronder vrijstaande vakantiewoningen, geschakelde bungalows en twee-aan-één-geschakelde huisjes. Er zijn accommodaties voor twee, maar ook voor vier, zes of acht personen. Veel woningen dragen het label ‘Comfort’ of ‘Luxe’, terwijl andere geen kwaliteitsaanduiding hebben gekregen.

Op het resort zijn verschillende verblijfsmogelijkheden voor mensen met lichamelijke problemen. Zo zijn er rookvrije bungalows voor mensen met een luchtwegaandoening en vakantiehuizen voor slechthorenden en voor mensen met een lichamelijke beperking.

Als je jonge kinderen hebt, kan je op Landal Rabbit Hill een speciale kinderwoning met een box en kindermeubilair reserveren. Bij elke accommodatie mag één auto worden geparkeerd, en per bungalow zijn twee huisdieren toegestaan.

Meer info

Natuur, pretparken en dierentuinen rond Landal Rabbit Hill

Luxe en comfort op Landal Rabbit Hill

Handige tips, adres en ligging Rabbit Hill

Zoek je een andere vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je nog veel meer informatie over deze mooie vakantieparken voor een dichtbijvakantie.

Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen, last minutes maar ook tips voor een verblijf extra voordeel op een Landal vakantie park in de schoolvakanties.

Adres: Landal Rabbit Hill
Grevenhout 21
3888 NR Nieuw Milligen

Telefoon: +31-(0)577 45 64 31

Op de kaart zie je de ligging van het vakantiepark en andere Landal Vakantieparken op de Veluwe bij Landal Rabbit Hill.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen