Bostalsee – Center Parcs

Vakantiepark Bostalsee in Duitsland is het 5e vakantiepark in Duitsland van Center Parcs.

Center Parcs vakantiepark Bostalsee

Vakantiepark Center Parcs BostalseeHet vakantiepark Bostalsee werd geopend op 1 juli 2013 en is het 20e vakantiepark van Center Parcs in Europa.

Het park is schitterend gelegen aan de oevers van de Bostalsee, een prachtig meer van ruim 120 hectare.

Vakantiepark Bstalsee ligt niet ver van het drielandenpunt Duitsland-Luxemburg-Frankrijk.

Vanaf Utrecht is het maar 4 uur rijden en je vindt vakantiepark Bostalsee niet ver van de mooie steden Trier en Saarbrücken.

Er zijn 500 luxe cottages die zijn opgenomen in het glooiende landschap aan de oevers van het meer. Het uitzicht is er fantastisch en de ruim 90 hectare van het vakantiepark zijn met veel oog voor de natuur aangelegd waardoor de vakantiehuizen volledig opgaan in de omgeving.

Watersport, fietsen en wandelen

De  gasten van Center Parcs hebben een eigen toegang tot het meer. Liefhebbers van watersport zullen hier volop aan hun trekken komen.

In de zomer kan er in het meer worden gezwommen en aan de oevers liggen diverse stranden waar je heerlijk kunt genieten van water, zon en omgeving. ‘s-Winters kun je er schaatsen, ijslopen en langlaufen!

Vakantie Bostalsee Saarland

Als je op het vakantiepark Bostalsee verblijft kun je uiteraard gebruik maken van allerlei activiteiten die door Center Parcs worden georganiseerd zoals:

  • beachvolleybal
  • duiken
  • waterfietsen
  • windsurfen
  • zeilen
  • vissen

Wandelaars kunnen in de fraaie natuur en langs het meer talloze mooie wandelingen maken en voor de fietsers zijn er in het natuurpark Saar-Hünsruck fietspaden en routes met wisselende afstanden zodat er voor elke categorie fietser wel iets is te vinden. Ter plekke zijn er trouwens fietsen te huur.

Kindvriendelijk vakantiepark Bostalsee

Zoals je op een Center Parcs vakantiepark mag verwachten is ook Vakantiepark Bostalsee kindvriendelijk en zijn er diverse speeltuinen, midgetgolf (binnen en buiten) en speelactiviteiten in de overdekte Market Dome.  Verder is er een kinderboerderij in een Saarlandse hoeve.

Een bowlingbaan ontbreekt ook niet en natuurlijk is er een schitterend subtropisch zwemparadijs. De Aqua Mundo is maar liefst 4000 m2 groot en heeft 3 glijbanen waarvan er één maar liefst 412 meter lang is. Het golfslagbad ontbreekt ook niet en voor de kids is er zelfs een speciale waterspeeltuin.

Comfortabele en luxe cottages

Center Parcs noemt zijn vakantiehuizen het liefst cottages.

Voor vakantiepark Bostalsee gaat dat helemaal op want de vakantiehuizen zijn prachtig geïntegreerd in de natuur.  De 500 cottages liggen aan de oevers van de Bostalsee op vlakke plateaus en hebben daardoor een schitterend uitzicht op het meer en de bosrijke omgeving.

De cottages zijn geschikt voor 2 tot 10 personen en er zijn ook speciale mindervalide cottages. Voor groepen zijn er  grote accommodaties te huur.

Er zijn 3 type cottages te huur in de categoriën: 

  1. Standaard cottages zijn zeer compleet uitgerust en erg comfortabel
  2. Comfort cottages hebben een open haard en een thuisbiosscoopsysteem
  3. Vip cottages hebben als extra’s een entertainmentruimte, sauna, jacuzzi en buitenhaard met gril

Op de website van Center Parcs lees je meer over Vakantiepark Bostalsee.

Tips voor de omgeving:

Bekijk hier een video van Center Parcs Bostalsee

© foto’s & video Center Parcs


#Dichtbijtip » Boek nu met Landal Vroegboekkorting 2018

Landal Greenparks heeft voor 2018 weer prachtige aanbiedingen. Deze zijn ook te boeken voor de schoolvakanties zoals: de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomervakantie 2018. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. Je kunt nu boeken met Landal Vroegboekkorting 2018 tot 30%!

Bekijk de vroegboekkortingen »