Lalandia Billund Vakantiepark

Nieuw! Landal Vakantieparken op circa 65 km van LEGOLAND®. Lees meer…

Lalandia Billund

Vakantiepark bij LEGOLAND Denemarken

In het Deense Billund ligt vlakbij LEGOLAND Billund Resort een té gek vakantiepark met mooie vakantiehuizen.

Lalandia Billund Vakantiepark ligt praktisch naast LEGOLAND en is een prima keus om met de kinderen te verblijven voor een bezoek aan LEGOLAND en omgeving. Het vakantiepark heeft verschillende type vakantiebungalows voor een comfortabel verblijf.

Kinderen zullen, net als in LEGOLAND, hier tijd te kort komen want de faciliteiten van het park zijn enorm. Er ligt bijvoorbeeld het grootste subtropisch zwemparadijs van Scandinavië.

Verder is er een groot overdekt centrum met een sportaccommodatie en fitness-centrum, zijn er bowlingbanen en indoorminigolf. Op het park liggen ook diverse restaurants en horecagelegenheden.

Klimmuur Lalandia BillundMonky Tonky Land

Op het vakantiepark ligt ook Monky Tonky Land. 

Kinderen kunnen er de fantasie de vrije loop laten en zich kostelijk vermaken in het enorme speelparadijs waar ze hun eigen droomhuis van LEGO® kunnen bouwen. Maar ze kunnen ook naar de top van de jungle klimmen of naar goud zoeken.

De kids mogen zich laten schminken of zelfs zuurtjes maken en hun eigen broodjes bakken. Voor  heel kleine kinderen is er een speciale ruimte die de zintuigen van de peuters stimuleert in een zacht vormgegeven en veilige omgeving.

Gasten van Lalandia Billund die in een accommodatie op het vakantiepark verblijven kunnen gratis gebruik maken van Monky Tonky Land. Buiten kunnen de kids zich trouwens ook uitstekend vermaken in de gezonde Deense buitenlucht.

De grote klimtorens en talloze speeltoestellen van Kompan zorgen samen met de racebaan met maanauto’s voor uren speelplezier. Bijzonder is ook WinterWorld met een ski- en ijsbaan!

Moderne en comfortabele vakantiewoningen

Op Lalandia Billund Vakantiepark kun je 5 verschillende type bungalows huren die van alle gemakken zijn voorzien.

De bungalows hebben een compleet ingerichte open keuken, natuurlijk een fijn terras met meubilair en afhankelijk van het type bungalow 2 tot 4 slaapkamers met heerlijke Deense bedden.

Deze vakantiebungalows zijn geschikt tot maximaal 8 personen en voorzien van een kinderbedje. Internet  in het huisje werkt via LAN dus moet je zelf een ethernetkabel meenemen (of ter plekke bij de receptie kopen). Deze service is overigens niet gratis.

Je kunt deze vakantiewoningen via TUI (partner van LEGOLAND) boeken inclusief toegangsbewijzen en de nieuwe Happy Pas.  Deze pas ontvang je alleen bij directe boeking bij de accommodaties of via TUI  (lees de info over LEGOLAND).

TUI  is officieel partner van LEGOLAND en het Deens Verkeersbureau VisitDenmark.

Waar te boeken?

De bungalows op Lalandia Billund zijn inclusief toegangsbewijzen voor  LEGOLAND  te boeken via TUI.  Er is een speciale TUI website voor LEGOLAND waar je bij je boeking ook direct tickets voor het attractiepark boekt.

Alternatieven om alleen het vakantiehuisje op Lalandia Billund te boeken zijn onze partner Atraveo of:

Tips:

  1. Al onze informatie en tips over LEGOLAND
  2. Kijk ook eens naar het  kindvriendelijke Hotel LEGOLAND
  3. In Denemarken wordt betaald met de Deense Kroon (DKK) dus niet met euro’s!
  4. Deens Verkeersbureau