Landal Mooi Zutendaal, Belgisch Limburg

Onze tip! Boek Landal Mooi Zutendaal op tijd. De belangstelling is groot!

Luxe vakantiepark Landal Mooi Zutendaal

Vakantiepark Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal ligt midden in de Belgische Hoge Kempen op maar 12 kilometer van Maastricht!

Vanaf 4 januari 2016 is het Vakantiepark Mooi Zutendaal een Landal Vakantiepark. Mooi Zutendaal ligt aan de rand van het Belgische Nationaal Park de Hoge Kempen in een schitterende omgeving.

Voorheen stond dit fraaie en kindvriendelijke vakantiepark bekend onder de naam Narvik HomeParc Mooi Zutendaal maar vanaf 2016 wordt het dus Landal Mooi Zutendaal.

Het vakantiepark heeft luxe houten chalets en villa’s en prachtige villa’s met wellnessruimte. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 12 personen.

Landal Mooi Zutendaal ligt in een prachtig natuurgebied op maar 12 kilometer van Maastricht.

Belgisch Limburg is voor fietsers een walhalla met één van de grootste fietsnetwerken en -knooppunten voor prachtige tochten door bos, heide, langs de Maas en de Belgische kanalen. Een oversteek naar Nederland kan met pontjes over de Maas.

Leuke Belgische steden zoals Hasselt, Genk en Luik zijn allemaal vlakbij.

Het supergezellige Maastricht ligt maar op 12 kilometer. Het Landal Vakantiepark Mooi Zutendaal is daarmee een uitstekend alternatief om een stedentrip naar Maastricht te combineren met de fraaie natuur en het Bourgondische leven in Belgisch Limburg.

PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID

Korting en aanbiedingen Landal Mooi Zutendaal

Korting Landal Mooi Zutendaal

Hoewel Landal Mooi Zutendaal een nieuw vakantiepark is voor Landal Greenparks gelden vanaf dag één ook de kortingen en aanbiedingen die Landal voor andere vakantieparken hanteert.

Naast de bestaande kortingen heeft Landal in elk seizoen speciale acties met kortingen die variëren van 20 tot 30%. Bij last-minutes kunnen de kortingen zelfs oplopen tot meer dan 40%!

Het Landal Vakantiepark Mooi Zutendaal behoort in heel België tot één van de kindvriendelijkste vakantieparken!

Accommodaties en voorzieningen Landal Mooi Zutendaal

Groepsaccommodatie Landal Mooi Zutendaal

Prachtige groepsaccommodaties Landal Mooi Zutendaal tot 12 personen!

Het Vakantiepark Landal Mooi Zutendaal heeft op dit moment 170 vakantiehuizen terwijl er in 2017 nog een uitbreiding is gepland van nog eens 70 vakantiehuizen.

Een deel van de bijzondere accommodaties zijn ontworpen door Jan des Bouvrie! 

Er kan worden gekozen uit vrijstaande houten chalets en vakantiewoningen die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Verder zijn er luxe bungalows en villa’s voor 6 personen tot 12 personen

  • Luxe houten chalets voor 4 tot 6 personen met overdekte veranda, zit- en eethoek met open keuken. Badkamer met douche en toilet (deze accommodatie is scherp geprijsd!)
  • Mooie houten vrijstaande bungalows voor 4 tot 6 personen. Woonkamer met gashaard. Het hout geeft een gezellige sfeer.  Keuken met afwasmachine, badkamer met douche en toilet en apart toilet.
  • 4 en 6 persoons bungalows in het Landal comfort niveau met 2 badkamers. Sommige types beschikken zelfs over een eigen jacuzzi en sauna.
  • Jan des Bouvrie bungalows met comfort niveau luxe. Deze prachtige bungalows en villa’s zijn het summum van comfort en luxe. Een jacuzzi op het terras, sauna binnen, stoomcabine, infraroodstraler en een luxe interieur ontworpen door Jan des Bouvrie
  • Plopsa themabungalow (6 personen). Dit is een speciaal ingerichte bungalow met het Plopsa Thema met speciaal kindertoilet, kinderwastafel, kinderstoel, box en terras met speelhuisje. Plopsa Indoor Hasselt ligt op maar 20 km

Het Landal Vakantiepark Mooi Zutendaal beschikt over een overdekt- en openluchtzwembad, een avonturenbos, verschillende speeltuinen voor de kids (ook overdekt) en een gezellig Grand-Café.

Er is gratis Wifi en huisdieren in de bungalows (maximaal 2) zijn toegestaan. Er is een fun & entertainmentprogramma voor de kinderen

MEER INFO

Zwembad Landal Mooi Zutendaal

Op en om Landal Mooi Zutendaal

De omgeving van Landal Mooi Zutendaal is in één woord: fantastisch

Het Nationaal Park de Hoge Kempen is een schitterend natuurgebied met bossen, heide, vlaktes en een fantastische natuur. In dit deel van België liggen heel veel fietsknooppunten die ook aansluiten op de knooppunten in Nederlands Limburg.

Er zijn bijna ongekende mogelijkheden om te fietsen.  Het merendeel van de routes is vlak met heel soms een kort klimmetje maar altijd weer een lekkere afdaling. Via pontjes kun je de Maas oversteken en in Nederland verder fietsen. De prachtige Grensmaas ligt op fietsafstand en is meer dan de moeite waard.

In de omgeving worden veel evenementen georganiseerd en leuk met kinderen zijn bijvoorbeeld:

Verder zijn leuke plaatsen om te bezoeken: Genk, Hasselt, Tongeren, Luik en natuurlijk Maastricht

Het Vrijthof in Maastricht ligt maar op 12 kilometer. Je kunt er bij wijze van spreken zo naar toe fietsen. Maastricht is een supergezellige stad met een bourgondische inslag. Het is een heerlijke stad om te winkelen maar er is ook veel te zien en te ontdekken. Een leuk, goed en gezellig café of restaurant is altijd vlakbij.

Vakantiepark Landal Mooi Zutendaal tippen wij dan ook absoluut om te combineren met een stedentrip in Maastricht. In een vakantiehuis heb je meer privacy en comfort dan in een hotel en de prijs is meestal zelfs beter!  Ook een echte aanrader als je de beroemde concerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht wilt bezoeken!

ALLE AANBIEDINGEN MOOI-ZUTENDAAL

Handige tips en ligging Landal Mooi Zutendaal

Zoek je een andere vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je nog veel meer informatie over deze mooie vakantieparken voor een dichtbijvakantie.

Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen, last minutes maar ook tips voor een verblijf extra voordeel op een Landal vakantie park in de schoolvakanties.

Op de kaart zie je de ligging van Landal Mooi Zutendaal en andere vakantieparken van Landal Greenparks in de omgeving.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen