Landal Waterpark Terherne. Tip!

Tip! Waterpark Terherne is heel populair. Boek tijdig via Landal

Landal Waterpark Terherne in Friesland

Vakantie op Landal Waterpark Terherne

Het prachtige Landal Waterpark Terherne ligt ideaal voor een vakantie bij de Friese meren.

Dit vakantiepark van Landal Greenparks is een echte topper voor watersporters maar ook voor iedereen die eens iets anders wil.  In 2013, 2014 èn 2015 won Landal Waterpark Terherne de Zoover Award in de categorie Beste Vakantiepark in Nederland.  De meeste waarderingen zijn een vette 10 en het gemiddelde van 9,6 is ongekend hoog.

Een vakantiepark dat dus door gasten uitstekend wordt beoordeeld en blijkbaar bij veel mensen in de smaak valt. Maar waarom? En voor wie is dit vakantiepark in Friesland geschikt?

In dit artikel zullen wij het antwoord geven op deze en andere vragen over Landal Waterpark Terherne.

Website Landal Waterpark Terherne

Wat maakt Landal Waterpark Terherne zo bijzonder?

Allereerst is de ligging van dit fraaie vakantiepark in Friesland al bijzonder.

Het ligt op een unieke plek bij de Terhernster Poelen waar watersporters hun hart kunnen ophalen. Maar Waterpark Terherne is door de unieke ligging ook een toplocatie om even tot rust te komen en de accu opnieuw op te laden. Vooral als je buiten de drukke vakantieperiodes gaat kun je genieten van de rust èn het uitzicht over het water.

Je kunt je eigen (zeil)boot bij je vakantiehuis aanleggen. De luxe villa’s liggen allemaal aan het water en hebben een ruime tuin met aanlegplaats voor een boot. Heb je geen eigen boot maar wil je toch eens kennismaken met de watersport? Je kunt op Landal Waterpark Terherne uiteraard een zeilboot of sloep huren.  Er zijn diverse types zodat er altijd wel een boot is die bij je past.

Heb je geen ervaring met de watersport? Dan is een verblijf op dit Landal Vakantiepark een goede start. Door de open verbinding van de Terhernster Poelen met het Sneekermeer ligt er een fantastisch watersportgebied binnen handbereik waar je heerlijk kunt zeilen, windsurfen, kanoën of relaxed kunt varen met een sloep om te genieten van de natuur.

Geen watersporter? Dan is de rustgevende omgeving ideaal om ontdekt te worden met een mooie fietstocht of een wandeling.  Overigens is het hele Waterpark Terherne rookvrij!

Het Waterpark Terherne heeft een oppervlakte van 1,5 hectare waarop 31 luxe vrijstaande waterwoningen staan.  De kleinschaligheid, de ligging en de populariteit zorgen er wel voor dat je op tijd moet boeken om teleurstellingen te voorkomen.

BOEKEN VIA LANDAL

De luxe waterwoningen van Landal Waterpark Terherne

De luxe inrichting van Waterpark Terherne

Op Landal Waterpark Terherne zijn vrijstaande waterwoningen te huur die geschikt zijn voor 4 tot 10 of meer personen. De waterwoningen zijn er in de comfort en luxe uitvoeringen en bieden deze faciliteiten afhankelijk van het gekozen type:

  • ruime woonkamer, keuken met afwasmachine, wasmachine, combimagnetron, Nespresso machine etc. en een aanlegsteiger.
  • meerdere slaapkamers met comfortabele bedden en soms zelfs een bedstee.
  • badkamer met ligbad en (inloop)douche
  • sauna en in de luxe woningen nog een zonnebank

Er zijn diverse splinternieuwe waterwonigen met fraaie badkamers en comfortabele inrichtingen.

Meer informatie over deze accommodaties

Wat is er in de omgeving van Landal Waterpark Terherne te doen?

Huur een boot op Landal Waterpark Terherne

Het Landal Waterpark Terherne ligt ideaal om Friesland vanaf het water te ontdekken maar Friesland nodigt ook uit om er eens een dag op uit te gaan naar mooie steden en dorpen.

Plaatsen zoals Sneek, Heerenveen en Joure zijn de moeite waard om te bezoeken.

Voor de kids ligt er in Heerenveen een overdekt speelparadijs.  Speelparadijs Ballorig is er voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. In Joure ligt het overdekte Speelbos Joure met 1500 m2 overdekt speelplezier.

Heb je nog tijd over? Ga dan absoluut naar Leeuwarden een gezellige stad met leuke straatjes vol aparte winkels en een historisch centrum.  Een evenement dat je niet mag missen als je in augustus gaat is de Sneekweek. Spectaculair zijn ook altijd de wedstrijden van het Skûtsjesilen in juli en augustus. Klik hier voor de data en wedstrijdagenda van het Skûtsjesilen.

Handige tips, adres en ligging

Zoek je een andere vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je nog veel meer informatie over deze mooie vakantieparken voor een dichtbijvakantie.

Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen en last minutes. Je vindt er ook handige tips voor een verblijf met extra voordeel op een Landal vakantie park in de schoolvakanties.

Adres: Landal Esonstad
Skanserwei 28
9133 DV Anjum

Telefoon: +31-(0)519 329 555

Op de kaart zie je de ligging van Landal Waterpark Terherne en andere vakantieparken van Landal Greenparks in de omgeving.

Meer info en tips

Wil je meer informatie over dit fraaie vakantiepark? Ga dan naar de website van Landal Waterpark Terherne of bekijk onderstaande video en je krijgt vanzelf zin in een lang weekend, midweek of langere vakantie aan het water in Friesland.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen