Landal Drenthe. Tips en korting voor vakantieparken in de natuur

Landal Drenthe? Dat is wat ons betreft een topidee? Omdat de zes vakantieparken een ruime keus bieden voor een vakantie in de natuur. Lekker fietsen of wandelen. Met de hond ravotten of genieten van quality time met de kinderen. Lees meer…

Met de hond naar Landal Drenthe

Waarom Landal Drenthe een goed idee is

Landal Drenthe laat je kiezen uit zes mooie vakantieparken die een prima uitvalsbasis zijn om er eens lekker tussenuit te gaan.

De vakantieparken van Landal Drenthe liggen midden in de natuur. Of je nu met het hele gezin gaat, met een groep vrienden of met z’n tweetjes in Drenthe zul je je geen moment vervelen. Het zijn ook kindvriendelijke vakantieparken waar vooral Land van Bartje en Hof van Saksen populair zijn.

Drenthe vraagt er om ontdekt te worden met een mooie wandeling of een fietstocht. De heide, bossen, de Hondsrug en de meren in het noorden zorgen voor een omgeving waar het goed toeven is.

In dit artikel lees je onze tips voor de vakantieparken van Landal Greenparks in Drenthe. Via de links vind je meteen de beste aanbiedingen van Landal Drenthe maar ook welke accommodaties er nog beschikbaar zijn.

Vakantiepark Hof van Saksen in Drenthe

Landal Drenthe, kindvriendelijke vakantieparken

Dit prachtige vakantiepark bij  Nooitgedacht ligt grofweg tussen Assen en Stadskanaal in de buurt van Rolde. Het is één van de mooie vakantieparken van Landal Drenthe.

Hof van Saksen onderscheidt zich van andere vakantieparken door een hoge mafte van luxe. Maar het is ook een heel populair vakantiepark bij gezinnen met kinderen omdat er voor kinderen in alle leeftijden van alles te doen is. Met de nieuwe spectaculaire glijbanen heeft Hof van Saksen een fantastische trekker voor het echte waterratten!

Omdat er ook veel wellness faciliteiten zijn met zelfs speciale wellness bungalows is Hof van Saksen dus ook een topbestemming met z’n tweetjes!

Landal Het Land van Bartje Drenthe

Landal Drenthe Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje is een topbestemming voor jong èn oud!  Allereerst is er natuurlijk het vakantiepark zelf. De mooie ligging tussen Borger en Exloo maakt het tot een een heerlijke plek om als uitvalsbasis te dienen voor wandelingen of mooie fietstochten in de omgeving.

Het vakantiepark Het Land van Bartje is ruim opgezet waar voor kinderen heel veel te doen is. Maar wat maakt het Land van Bartje zo bijzonder? En waarom is het een topbestemming?

Dit vakantiepark van Landal Drenthe heeft namelijk alles voor een onvergetelijke vakantie met kinderen. De Ponyranch en Bartjes Boerderij vormen de boventoon. Maar ook de ligging vlakbij Plopsa Indoor Coevorden en Attractiepark Slagharen zullen bij kinderen snel in de smaak vallen.

Landal Orveltermarke Drenthe

Actief bij Orveltermarke

Landal Orveltermarke is een veelzijdig en kindvriendelijk bungalowpark in Drenthe en perfect voor liefhebbers van natuur en sport. Het is een compeet vakantiepark met voor elk wat wils. De luxe vakantiehuizen en mooie kinderbungalows bieden alles voor een onvergetelijke tijd in Drenthe. Ga je zonder kinderen? Dan is Landal Orveltermarke een topbestemming om te wandelen en vooral te fietsen in Drenthe.

Landal Aelderholt Drenthe

Landal Aelderholt is een fraai vakantiepark met 281 bungalows op maar liefst 25 hectare. De vakantiehuizen zijn comfortabel en hebben een lekker ruim stuk grond zodat je optimaal van je vrijheid kunt genieten. Het is een mooie vakantiepark van Landal Drenthe en niet ver van Emmen.

Landal Aelderholt ligt in een natuurlijke omgeving bij de Mepperdennen. Dit beschermde natuurgebied en het dorp Aalden vormen een prima omgeving voor een onbezorgde vakantie in dit mooie stukje Drenthe.

Landal De Bloemert Drenthe

Landal De Bloemert is een waterrijk park in een bosrijke omgeving vlakbij het Zuidlaardermeer. Maar ook niet ver van de authentieke landschappen van De Hondsrug. Op deze mooie plek vind je dus Landal De Bloemert waar goede mogelijkheden voor watersporters en natuurgenieters en zijn.

Je vindt er meren, bossen, heidevelden en natuurgebieden. In dit gevarieerde landschap liggen wandelroutes en fietspaden, die bij elkaar honderden kilometers lang zijn. Maar de ligging bij het Zuidlaardermeer maakt dit vakantiepark van Landal Drenthe extra bijzonder.  Er is een haven, een zeilschool en er zijn vakantiehuizen en luxe villa’s met een eigen steiger. Er zijn zelfs boten te huur!

Landal Hunerwold State

Landal Hunerwold State is een mooi vakantiepark voor een in de natuur van Drenthe.

In het grensgebied van Drenthe en Friesland ligt een fraai landschap dat herinnert aan vroeger, maar desondanks helemaal van deze tijd is. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie ver weg van de stad, zoals bijzondere natuurparken, viswaters, bossen, recreatiegebieden en een wandel- en fietsnetwerk. In deze fraaie streek ligt Landal Hunerwold State. Het is een eenvoudig maar gevarieerd vakantiepark bij Wateren en één van de zes vakantieparken van Landal Drenthe.

Ligging vakantieparken van Landal Drenthe op de kaart.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen