Stedentrip Duitsland

Stedentrips Duitsland

Stedentrip Duitsland:

Stedentrips, cultuur en historie kun je in Duitsland ruimschoots ervaren en liefhebbers zullen dan ook absoluut niet teleurgesteld worden. Er is werkelijk voor elk wat wils zoals prachtige en indrukwekkende kastelen en burchten, fascinerende architectuur van historisch tot ultra modern en bouwwerken die onder het cultureel erfgoed van UNESCO vallen.

Ook op het gebied van musea valt in heel Duitsland volop te genieten. Er zijn veel grote maar ook kleine intieme musea met uiteenlopende collecties en vaak van een ongekende schoonheid en rijkdom.

Er zijn talloze leuke stedentrips te maken naar interessante plaatsen zoals:

 • Berlijn
 • München
 • Düsseldorf
 • Trier
 • Stuttgart
 • Hamburg
 • Keulen
 • Aken

Tips voor stedentrips naar Duitsland  met:

Bijzondere bestemmingen in Duitsland

Velen zullen de favoriete cultuurbestemmingen in Duitsland opzoeken zoals het mooie Kasteel Neuschwanstein of bijvoorbeeld Slot en Park Sanssouci in Potsdam. Charlottenburg in Berlijn kan ook op veel bezoekers rekenen en voor een bijzonder kasteel kun je in St-Emmeram in Regensburg terecht.

Tuinliefhebbers zullen genieten van de Koninklijke Tuinen Herrenhausen in Hannover.

Tenslotte vermelden wij nog enkele andere populaire bestemmingen en bezienswaardigheden in Duitsland zoals :

 • de Brandenburger Tor, Potdammer Platz en de Rijksdag in Berlijn
 • de Frauenkirche in Dresden
 • de dom van Keulen

De ongekend mooie binnenstad van Bamberg  valt onder het Unesco werelderfgoed. In deze prachtige stad in het noorden van Beieren vallen ca 2400 panden onder de monumentenzorg. Hier waan je je echt in de middeleeuwen.

Stedentrip Duitsland met de Trein

Een stedentrip naar een Duitse stad kun je via een reisorganisatie boeken (zie hieronder) maar je kunt het ook makkelijk zelf regelen. Via NS International Stedentrips kun je naar de belangrijkste steden in Duitsland eenvoudig tickets boeken voor een treinreis.

De snelle ICE naar bijvoorbeeld Berlijn is een genot. ‘s-Morgens vroeg vertrekken betekent in veel gevallen al aan het begin van de middag op een terras in Berlijn zitten. Het online boeken gaat heel eenvoudig en vooral snel.

Met onderstaande boekingsmodule van NS Internationaal kom je zo snel mogelijk bij de beste aanbiedingen voor treinkaartjes. Je kunt ook deze link gebruiken.

Hotel zoeken in Duitsland

Reserveer met een creditcard en betaal pas als je weer uit het geboekte hotel vertrekt! Deze service wordt je aangeboden in samenwerking met Booking.Com. Zoek hieronder en check de prijzen en voorwaarden per hotel:

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen