Landal Villapark Livingstone: tips, aanbiedingen en korting

Landal Villapark Livingstone heeft 120 comfortabel vakantiehuizen bij Burgh-Haamstede. Ideaal dus voor een midweek, langweekend of vakantie in Zeeland. Lees meer…

Tips en korting Landal Villapark Livingstone Zeeland

Landal Villapark Livingstone in Zeeland.

Landal Villapark Livingstone is een prima uitvalsbasis voor een vakantie in Zeeland.

Schouwen-Duiveland is misschien wel het populairste Zeeuwse eiland voor een midweekverblijf, weekendje weg of langere vakantie. De veelzijdige natuur, de nabijheid van het strand en de zee, de aantrekkelijke kustplaatsjes en de fraaie oude stadjes trekken jaarlijks veel bezoekers.

Bij het dorp Burgh-Haamstede ligt het vakantieresort Landal Villapark Livingstone. Het strand is vlakbij maar op het vakantiepark en de directe omgeving valt ook veel te beleven. Dit vakantiepark is daarom  heel leuk met kinderen. Er zijn ook mooie 6-persoonshuizen voor een 3-generatievakantie.

Vakantiepark op drie kilometer van het strand

Het villapark Livingstone is echt een bestemming voor wie niet graag stilzit. Nabij de entree staat Sportcentrum Westerschouwen, waar je kunt:

  • bowlen,
  • midgetgolfen,
  • badmintonnen,
  • tennissen
  • en diverse balsporten kunt spelen.

Naast het vakantiepark ligt de mooie golfbaan Molenberg. In de omgeving van Landal Villapark Livingstone kun je verschillende natuurgebieden mooie fiets- en wandeltochten maken. Het bungalowpark heeft zelf een visvijver, waarvoor bij de receptie een gratis visvergunning kan worden opgehaald.

Wil je naar het strand? Dat ligt op maar 3 kilometer van Landal Villapark Livingstone

De vakantiehuizen op Landal Villapark Livingstone.

Landal Villapark Livingstone

Landal Villapark Livingstone beschikt over 120 comfortabele villa’s, die voor het merendeel aan het water liggen en vrijstaand zijn. Je hebt hier op het terras van je vakantiewoning dus optimale privacy.

De vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen van vier en zes personen. Veel van de villa’s zijn voorzien van het predicaat ‘Luxe’, en daarnaast zijn er ‘Comfort’-accommodaties en er zijn zelfs ‘Extra Luxe’-woningen.

Voor mensen met een allergie zijn er verschillende huisdiervrije accommodaties beschikbaar. De auto kan bij de bungalow worden gestald.

Landal Villapark Livingstone: natuur, cultuur en attracties

  • Of ga een dagje naar Waterland Neeltje Jans, waar je je kunt vermaken in attractiepark Aquasplash, zeeleeuwen- en zeehondenshows worden opgevoerd of een tocht over de Oosterschelde kan worden gemaakt
  • Meer over de strijd tegen het water kom je te weten in het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, dat geheel gewijd is aan de watersnoodramp van 1953 en zich tevens op de toekomst richt
  • Bezoek je liever de stad, maak dan een uitstapje naar het historische Zierikzee met zijn talloze monumentale gebouwen

Met kinderen naar Landal Villapark Livingstone

Handige tips, adres en ligging Villapark Livingstone

Zoek je een andere vakantiepark van Landal Greenparks? Met deze tips vind je nog meer informatie over deze mooie vakantieparken voor een dichtbijvakantie. Verder vind je in ons meest gelezen artikel over korting bij Landal alles over de actuele aanbiedingen en last minutes

Adres: Landal Villapark Livingstone
Daleboutsweg 3
4328 PB Burgh-Haamstede

Telefoon: +31-(0)111 65 70 00

Op de kaart zie je de ligging van Landal Villapark Livingstone en andere vakantieparken van Landal Greenparks in de omgeving.


© foto’s Landal Greenparks en eRCeeMedia

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen