Lastminute Den Haag – Scheveningen

Lastminute Den Haag

Lastminute Den Haag erg populair!

Den Haag staat bekend als de populairste lastminute bestemming in Nederland.

Een score die ons niet verbaasd want een lastminute Den Haag is al geruime tijd de meest geboekte stedentrip in Nederland.

Een snel groeiende trend is de huur voor een paar dagen of een lang weekend van een stadsappartement. Deze trend groeit heel hard en is ideaal voor een weekend of een lastminute.

Stedentrips van de beste reisaanbieders vind je hier:

Hotel in Den Haag of Scheveningen

Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf een hotel boeken. Met één klik op onderstaande link kun je snel een hotel vinden dat bij je past en je boekt altijd voor een scherpe prijs. In de meeste gevallen hoef je zelfs niets aan te betalen en betaal je pas bij vertrek. Dit staat per hotel bij de voorwaarden.

Hotels in Den Haag of Scheveningen via Booking.com zijn een goed alternatief met altijd scherpe aanbiedingen.

Met onze zoekmodule (rechts) vind je de beste aanbiedingen voor een appartement of vakantiehuis in Den Haag of bij Scheveningen. Vooral voordelig als je langer dan een paar dagen wilt gaan!

Waarom een lastminute Den Haag?

Den Haag onderscheidt zich van andere populaire steden door de enorme variatie. De combinatie van het strand bij Scheveningen met de gezellige binnenstad van Den Haag maken een weekendje weg of een paar dagen op stedentrip naar Den Haag onvergetelijk.

Of je nu kiest voor oude meesters bekijken of juist de moderne Mondriaan, lekker shoppen in chique winkels, slenteren over het strand, een dagje met de kids naar Madurodam of de stad verkennen en op zoek gaan naar de historie… het kan allemaal in Den Haag.

Je zult overigens snel tot de conclusie komen dat een weekend gewoon veel te kort is. Een goede reden om een volgende stedentrip naar Den Haag in je agenda te plannen want er is altijd van alles te beleven dus boek alvast eenvoudig en voordelig een lastminute hotel in Den Haag

Hapje eten in Den Haag? Keus zat maar onze tip is om een Indonesisch restaurant op te zoeken.

Den Haag heeft een sterke band met Indonesië en dat proef je! Waar?

Bijvoorbeeld bij Tri Tunggal of Sarinah. Maar er zijn er nog veel meer in Den Haag. Laat je inspireren met een lastminute Den Haag en geniet van lekker eten èn deze bruisende stad!

Er is altijd van alles te beleven in Den Haag zoals:

  • Den Haag Sculptuur:  De hele zomer is het Lange Voorhout weer het decor van Den Haag Sculptuur.Tot en met oktober presenteert museum Beelden aan Zee een rijke verscheidenheid aan objecten, installaties en andere ruimtelijk werk uit Rusland. Op het Lange Voorhout staat monumentaal werk.
  • Beach Stadium: Een heus stadion midden op het strand van Scheveningen, hier worden de hele zomer topprestaties geleverd tijdens Euro Beach Soccer League, NK Beach Tennis en het NK Beach Volleyball.
  • Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen: Elke jaar een fantastisch evenement.  Altijd in augustus.
  • Koninklijke shoppingroute. Van een Koninklijke kroket tot de plek waar de Koninklijke familie haar bloemen haalt. Een vorstelijke high tea of shoppen in het luxueuze warenhuis Maison de Bonneterie. Voel je even een royal.
  • Antiekmarkt onder eeuwenoude lindebomen. Op donderdagen kun je lekker snuffelen en kopen op de antiekmark onder de oude lindebomen van het Lange Voorhout.
  • Koffie en fietsen. Op het Noordeinde is Lola Bikes & Coffee te vinden, met de lekkerste koffie van Nederland (in 2013 door Esquire uitgeroepen tot beste koffiebar van Nederland)

Meer info:

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen