André Rieu concerten Vrijthof Maastricht 2019

André Rieu in MaastrichtAndré Rieu concerten 2019 Vrijthof Maastricht

Ook in 2019 staat André Rieu weer met zijn Johan Strauss Orkest op het Vrijthof in Maastricht. De eerste concertdata zijn bekend. De voorverkoop is gestart op 12-10-2018

Concertdata 2019: 4, 5, 6, 7, 11, 12, 13, 14, 18, 19, 20, 21 juli 2019!

Tip » wacht niet en reserveer je hotel in Maastricht en voorkom teleurstellingen.

Verder in dit artikel lees je onze tips voor tickets en arrangementen maar ook alles over het boeken van een hotel of vakantiehuis in de omgeving van Maastricht.

Supertip! Boek Landal Kasteeldomein Cauberg op 15 min. van het Vrijthof! In België ligt het fraaie nieuwe Landal Mooi-Zutendaal  met luxe Jan des Bouvrie bungalows op 12 km van het Vrijthof. Andere mooie vakantieparken zijn Landal Hoog Vaals en Landal Reevalis in Vijlen, Landal de Waufsberg in Noorbeek. Allemaal op minder dan 30 minuten van het Vrijthof

Regel je eigen André Rieu arrangement in Maastricht!Booking.com

De concerten van André Rieu op het Vrijthof in Maasricht zijn elk jaar opnieuw een belevenis en maken daarom Maastricht gedurende  3 weken extra bijzonder!  Gelukkig is het niet zo moeilijk om er bij te zijn en het is ook nog eens een prima aanleiding om een paar super dagen in Maastricht of Zuid-Limburg te beleven!

In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn er geen reisorganisaties meer die prefered partnervan André Rieu zijn en compleet verzorgde reizen aanbieden.

Regel dus je eigen André Rieu Arrangement en wij leggen graag uit hoe! Er zijn tal van goede hotels in Maastricht. Maar ook een appartement of bed & breakfast is mogelijk.  Lees verder en ontdek onze tips voor verblijf, concertdata èn tickets!

Een bezoek aan de concerten is prima te combineren met een weekendje of een paar dagen in Maastricht of Zuid-Limburg. Elke zondag is het trouwens koopzondag in Maastricht dus redenen genoeg om in deze periode naar Maastricht te gaan.

Nieuw en aanrader! Op 12 kilometer van het Vrijthof heeft Landal vanaf januari 2017 het prachtige Landal Vakantiepark Mooi Zutendaal in Belgisch Limburg. Kies uit comfortabele houten chalets tot luxe wellness-villa’s, ontworpen door Jan des Bouvries, met sauna en jacuzzi voor scherpe prijzen.

Boek een hotel in Maastricht of omgeving of huur een lang weekend een appartement, vakantiehuis of ga naar een vakantiepark.

Als je vroeg boekt is er nog plaats genoeg.

Wij hebben al wat handige links voor je geselecteerd:

Johan Strauss Orkest op mooiste plein van Nederland

Andre rieu in Masstricht op het Vrijthof
Na het spetterende optreden van André Rieu met zijn orkest op het Amsterdamse Museumplein stond het Johan Strauss Orkest in juni en juli 2013 al weer voor de 9e keer op het Vrijthof in Maastricht.

In 2019 treed hij er voor de 15e keer op en het zal dus wel weer een bijzondere concertreeks worden!

Het is dé ideale plek om Rieu in zijn “eigen stad” Maastricht aan het werk te zien en te genieten van de walsen, de klassieke muziek, operette en muziek uit musicals.

Elk jaar heeft hij ook verrassende optredens van gastartiesten en voor de concerten in 2019 zal dat niet anders zijn!

Hoe kom je aan tickets?

Er worden online voor de concerten 2019 tickets aangeboden via diverse internetsites maar…

Koop alleen tickets via de officiële kanalen!

Via de website van André Rieu kun je ze nu online bestellen. Je kunt er zelfs direct een hotel bij reserveren. Maar let op. Het kan geen kwaad om eerst zelf een hotel te zoeken. Meestal is dit voordeliger.

Wij adviseren alléén tickets te kopen via de officiële kanalen. Je hebt dan zekerheid over de beste prijs en levering! Kaarten die niet via de officiële weg zijn gekocht kunnen mogelijk ongeldig zijn. De kaarten worden bij de entree gescand en ongeldige kaarten worden bij de ingang geweerd.

Koop je via de officiële kanalen dan heb je dit probleem niet!

Concerten André Rieu in Maastricht in 2019 voor de 15e keer!

De belangstelling voor de concerten van André Rieu in Maastricht is elk jaar enorm. De verwachting is dat in 2019 voor de 15e edite opnieuw verkooprecords worden gebroken.

Eerdere concerten werden door gastoptredens van wereldsterren extra bijzonder. Optredens van Andrea Bocelli en de oude Rocco Granata stonden op de bühne in Maastricht net als de Italiaan Zucchero die Bocelli ontdekte. Maar ook Jermain Jackson was al eens van de partij en David Hasselhof stond in 2017 op de bühne.

Het is telkens weer een verrassing welke beroemde artiesten er met André Rieu optreden. Elk jaar zorgt André Rieu voor nieuwe verrassingen en toppers die tot het laatst onbekend blijven. Dat is een geheim dat Rieu altijd voor zichzelf houdt!

Alle data 2019 André Rieu concerten op het Vrijthof in Maastricht:

 • 4 juli 2019, donderdag
 • 5 juli 2019, vrijdag
 • 6 juli 2019, zaterdag
 • 7 juli 2019, zondag
 • 11 juli 2019, donderdag
 • 12 juli 2019, vrijdag
 • 13 juli 2019, zaterdag
 • 14 juli 2019, zondag
 • 18 juli 2019, donderdag
 • 19 juli 2019, vrijdag
 • 20 juli 2019, zaterdag
 • 21 juli 2019, zondag

De aanvang van alle concerten is 21:00 uur

Tip: Boekingen voor een hotel of vakantiehuis nu snel vastleggen. Hotelboekingen in Maastricht zullen de weken na start verkoop kaarten hard gaan! Voorkom dus teleurstellingen en boek nu!

Boek alvast een hotel in Maastricht (betaling bij vertrek uit het hotel, annuleren vaak kosteloos). Klik hier voor beschikbare  hotels  en lees de voorwaarden per hotel.

Nog een slimme tip: boek een vakantiehuis of een vakantiepark in de buurt van Maastricht! (zie hierna). Iets verder van Maastricht vind je altijd nog fraaie accommodaties.  En… een vakantiehuis biedt meer comfort en privacy dan een hotelkamer.

Denk ook eens aan een vakantiepark zoals van Landal, Center Parcs of Roompot

Meer weten over Maastricht?

#Dichtbijtip » Last minutes Landal korting tot 35%


Korting Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft voor 2019 weer prachtige aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie en zomer 2019. Boek op tijd omdat deze periodes erg populair zijn. De korting bij Landal loopt nu zelfs op tot tot 35%. Bekijk de actuele aanbiedingen